Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1801) printpro válasza thomasa (#1800) üzenetére


printpro
csendes tag

Ez nyilván csak az én változatom:

Hogy mitörtént azután hogy elhozta tőlem a monitort nem tudom.
Nálam kb 20 percet töltött el. átnézett pár fotót a monitoron, állítgattuk a színeket picit, már akkor sem nagyon tetszett neki, (szerinte túl sárga és fakó volt) de közölte majd beállítja otthon. Biztonság kedvéért alkudott még egy ezrest az árából, aztán elvitte.

Részemről sem rábeszélni, sem lebeszélni nem akartam.
Még aznap este 11kor jött egy privi hogy ne idézzem az egészet, a lényeg (Akit érdekel írjon rám, és elküdöm a teljes beszélgetést)

"Katasztrófálisan szar,mosott képe van. Ezt lattam mar ott nalad is :( "

Hogy ennek ellenére miért vette meg azt nem tudom.

"Mondom ezt ugy,hogy használt monitorokkal foglalkoztam tobb evig,de ilyet mocsokkal meg nem talalkoztam.
Gondolom millió üzemóra van benne. "

[Hírdetés itt található]

A monitor kora világosan benne van. Kipróbáláskor amúgy a képe olyan volt mint abban a 3 évben amíg használtam.

másnap 10 óra körül írt hogy visszahozza. Tekintve hogy nem ígértem garanciát, és személyesen próbálhatat ki / vette át. Közöltem vele hogy nem akarom visszavenni (főleg hogy miután elvitte kitudja mi történt vele és milyen állapotban kapom vissza).

Végül átgondoltam és arra jutottam hozza vissza, egyrészt mert kedveltem azt a monitort és inkább maradjon családban mint egy ilyen "embernél". Másrészt 6k-val a hírdetett ár alatt kapta meg, így kezd az összeg nevetségessé válni. Éppen írni akartam neki ph-n mire kaptam tőle pár vulgáris sms-t (ha valakit nagyon érdekel írjon privátban) Szóval elment a kedvem / bátorságom az illetővel való találkozástól.
Azóta nem komunikáltunk. szóval eddig ennyi a történet.

Meg lettem vádolva azzal is hogy "lenulláztam az üzemórát"

Erre nemigazán tudok mit mondani, Nem tudom hogy kell üzemórát lenullázni, és azt sem tudtam eddig hogy méri, másrészt a monitor állt áramtalanítva 4-5 (talán több nem tudom pontosan) hetet, így lehetséges hogy ez resetelte. Ezt említettem átvételkor.

Mivel fogalmam sincs hogy mi a hivatalos jogi helyzet egy ilyen esetben, gondoltam, rákérdezek ebben a topicban. Jelenleg attól tartok, nem az átadott állapotban kapnám vissza, de egy kísérletet teszek rá hogy privátban megírom neki hogy intézzük el civilizáltan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.