Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

toldy
őstag
Vissza olvasva valóban érdekes.
A Vr-zone forumán a srác (aki írta a 2100t-s postot) Azt írta hogy a gyári hűtő befér az 1U rack házba ( ezek a házak 1,75" magasak) vagyis a hűtő magassága kevesebb mint 4,375cm ( elvileg). Illetve azt is írta hogy befér egy apex mw-100 házba, ez 7cm magas, de a odd/hdd tartó az alaplap felett van ez kb 1-1,5cm Így marad 5,5cm, és oda befér.Valamint azt fűztem hozzá hogy nekem a modecom 6cm magas és befért a vastagabb hűtőm, akkor ezekbe a 6,8 cm magas házakba ez enyémtől alacsonyabb hűtő be kell hogy férjen, még od az odd alé is, szerintem.
Egyébként mit mondasz arra házra amit mutattam, most hogy jobban utána olvastam, még nekem is megtetszett. És van rejtett külső sata csati is rajta, így ha szükséges, szerelés nülkül rá lehet dugni egy hdd-t vagy odd-t ideiglenesen. és ebbe bisztosan beférsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Formula-1
 - Arc Raiders
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - iPhone topik
 - Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
 - További aktív témák...

- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
 - Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
 - Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
 - Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!

- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
 - LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
 - Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest