Új hozzászólás Aktív témák

• Acsi

támogató

Sziasztok!
    Végre teljesen elkészült újabb kis ITX projektem :C
    Cooler Master NCore Max Bronze házba pakoltam, 9800X3D-t, MSI 5080 Ventus Plus-t. NCore Max-hoz tartozó gyári vetilátorokat kicseréltem EKWB EK-Loop Fan FPT 120 DRGB-re, gyári porszűrőket a gépházból kiszereltem a jobb szellőzés érdekében, moddolt CM V850 SFX felel a tápellátásért, kicseréltem benne a gyári (elég hangos ventillátort egy NOCTUA NF-A9x14 HS-PWM chromax.black.swap-ra, aminek egy ellenállással lejjebb vettem a fordulatszámát, hogy még csendesebb legyen, NDPC-X-ről rendeltem hozzá MICRO Blackest Black harisnyát, ezzel is sikerült elkészülni, alulfeszeltem a CPU-t 4.7GHz-n megy, 945mV-on, játékok alatt 58-59C, 55%-os vetilátorfordulatok mellett, ventilátor irányokat megvariáltam, fentről beszív hátul kifúj, (nagyon sok teszt után lett ez a végleges), alulfeszeltem a kártyát, 2617MHz-en megy, 850mV-on, amivel játékok alatt 60-61C ér el, szintén 55% ventilátorfordulatok mellett. A kártya oldal elég csúnya a kari miatt de nem lehet minden tökéletes. Azt gondolom megérte ez a több mint 2 hét a belállítgatást tesztelgetést, így lett egy hűvös és csendes, mindemellett erős gép, az összkép kicsit unalmas így hogy nem nyitott de nekem nagyon tetszik.Gondoltam megosztom hátha tud belőle valaki ötletet meríteni :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés