- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Végre teljesen elkészült újabb kis ITX projektem
Cooler Master NCore Max Bronze házba pakoltam, 9800X3D-t, MSI 5080 Ventus Plus-t. NCore Max-hoz tartozó gyári vetilátorokat kicseréltem EKWB EK-Loop Fan FPT 120 DRGB-re, gyári porszűrőket a gépházból kiszereltem a jobb szellőzés érdekében, moddolt CM V850 SFX felel a tápellátásért, kicseréltem benne a gyári (elég hangos ventillátort egy NOCTUA NF-A9x14 HS-PWM chromax.black.swap-ra, aminek egy ellenállással lejjebb vettem a fordulatszámát, hogy még csendesebb legyen, NDPC-X-ről rendeltem hozzá MICRO Blackest Black harisnyát, ezzel is sikerült elkészülni, alulfeszeltem a CPU-t 4.7GHz-n megy, 945mV-on, játékok alatt 58-59C, 55%-os vetilátorfordulatok mellett, ventilátor irányokat megvariáltam, fentről beszív hátul kifúj, (nagyon sok teszt után lett ez a végleges), alulfeszeltem a kártyát, 2617MHz-en megy, 850mV-on, amivel játékok alatt 60-61C ér el, szintén 55% ventilátorfordulatok mellett. A kártya oldal elég csúnya a kari miatt de nem lehet minden tökéletes. Azt gondolom megérte ez a több mint 2 hét a belállítgatást tesztelgetést, így lett egy hűvös és csendes, mindemellett erős gép, az összkép kicsit unalmas így hogy nem nyitott de nekem nagyon tetszik.Gondoltam megosztom hátha tud belőle valaki ötletet meríteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest