- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Ég veled, KEndre! :(
- Internet fejlesztés országosan!
- Megjött a TL3000
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MIZO1969
csendes tag
Sziasztok!
Ha új gépet veszek akkor hogyan tudnám átrakni a mentéseket, hogy ne kelljen újra kezdeni a játékot? -
tatabike
őstag
Boldog ünnepeket a csoport tagjainak!
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Tutikás
újonc
Sziasztok isegítséget kérnék, igaz hogy 17 es játékról lenne szó de a lényegen nem változtat, van 2db telepítő cdm 2 külön aktiváló kulcsal fel lettek telepítve 2 külön pc-re az a gondom,hogy a fiammal szeretnénk játszani,de amikor az eggyik kapcsolódik a szerverre akkor a másik azt írja ki hogy az aktiváló kulcs átmenetileg le van tíltva,nem tudom,hogy lehet e ahhoz kőze hogy egy lakásban vagyunk és akkor valószinű egy az ip cimünk nem tudom nem értek hozzá,ez ügyben kérnék segítséget és megoldásokat köszönöm
-
tatabike
őstag
Várható volt. Mondjuk van egy-két (mod) fülke nélküli trakesz a játékban is. Továbbá a traktoroknál az "önvezetés" jóval régebbi keletű, mint máshol. GPS-adatok alapján már régebben is képes volt egy trakesz felszántani egy mezőt önállóan. Azzal nem feltétlenül értek egyet, hogy így olcsóbb lesz a dolog, ezek a járművek többe kerülnek, és azért itt is kell egy kiszolgáló személyzet, és itt nem csak a karbantartásra gondolok. Nagy, szabályos földeken biztosan működik, mint ahogy pl. egy önvezető kamion is szépen elcsámborog önállóan akár 500km-t is egy autópályán. A problémák ott kezdődnek, mikor kifogy a mag, a trágyalé, a műtrágya, defektet kap, tankolni kell, stb. Lesz sok olyan dolog, amihez megintcsak emberi beavatkozás szükséges, ergo lehet, hogy a home office traktorvezető mellett kell még két ember, hogy működjön a dolog. Mert amit itt a csóka elmondott, hogy hogyan nézne ki egy nap, az egy rózsaszín szappanbuborék.... A mezőgazdaság meg nem hétfőtől-péntekig, 8h-18h-ig működik...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Narxis
nagyúr
Elkezdődött a jövő: virtuális traktorkezelő kerestetik, home office-ban [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tatabike
őstag
Múlt héten is volt a YT-on FS25 videó, sőt, két héttel ezelőtt is láttam már. A szivárogtatás pedig azt jelentené, hogy az is a kiadótól és/vagy a fejlesztőtől származik, csak azok akaratán kívül történt. De mint tudjuk, ezek azért fals dolgok, mert már a szivárogtatás is egy szándékos, bevett szokás, sőt, reklámfogás. Szóval nincs itt semmi látnivaló....
[ Szerkesztve ]
-
-
vacs
Topikgazda
(^)(>.<)(^)
-
tatabike
őstag
"Kiszivárgott", hogyne....
Az internet korában már nincs ilyen, hogy kiszivárgott.....
Amúgy tele a YT FS25 előzetesekkel....[ Szerkesztve ]
-
Spizzi
tag
Kiszivárgott kép az FS25-ből, jövőhéten valszeg be is jelentik hivatalosan.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
zsolt160
tag
Nem az első eset, 65%-ig el jut a játék betöltése és kifagy, processz nem válaszol. Ilyenkor vagy úgy marad amig ki nem lövöm a proceszt, vagy kilép a program magától. Mi a F@sz baj van? Semmi más nem történik.
-
kigyi_23
addikt
-
mrxali
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy miért írja ki a játék ha csatlakozik az egyik ismerősöm Xbox one ról nekem pc van /A tárgy helykorlátja módosult. Az új határérték 2600!/ 100% nál meg ki is löki a szerverről . Csak az alap játék van semmi mod vagy dlc.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
Sziasztok, nem tudja valaki miért kínszenvedés elindítani mostanában ezt a játékot? Indítanám az ikonnal, nem történik semmi, de a feladatkezelőben ott az Epic Game Launcher, csak zabálja az áramot, a procit a memóriát, de nem indítja el a játékot. Kilövöm, majd megint próbálkozom, ugyanez. Elindítom direktben az EGL-t, megyek a könyvtárba, minden játékra lehet klikkelni, az FS22-re nem. Aztán csinál egy olyat, hogy elindul sokadik próbálkozásra, de akkor a feladatkezelőben már csak a Giants Engine fut vagy 4 példányban....
[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
tatabike
őstag
Én annó addig kavartam, míg sikerült nem arra a meghajtóra tenni a mentéseket meg a modokat, mint amiről a játék fut, így felszabadult egy csomó hely. De ez a felhőben tárolás is érdekes.
-
tatabike
őstag
Hm, ez érdekelne. Be lehet állítani a mentési és mod mappát is, hogy a felhőben legyen? Másik játéknál mondjuk, ahol több GB mod van?
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Azért írok, mert megtaláltam a megoldást. Hátha valaki így jár, mint én.
Az FS19-nél anno beállítottam valahogy, hogy a OneDrive-ra mentsen. Az FS22-nél úgy látszik átvehette ezt, mert ott találtam meg a "Documents\My Games\FarmingSimulator2022" mappát.Ez van.
-
Agárden
újonc
Ok, átcincáltam!
De qra nem jó hozzá
Meg maradt az alap kérdés, össze lehet kötni a tehenészetet a silóval, vagy marad a kilocsolás!? -
Agárden
újonc
Sziasztok!
Vettem szeparátort a tehenészet és az iszap siló össze kötésére, de a boltból nem tudom elhozni sem targival, sem traktorral! A tehenészet összeköthető az iszap silóval?
Ha igen, a szeparátor jó hozzá?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy banális kérdés, de én nem jöttem rá. A steames játékot nem "c" meghajtóra hanem egy másikra telepítettem fel. A gond az, hogy a "c" meghajtón nincs az C:\Users\yourname\Documents - eddig van, ez nincs: \My Games\FarmingSimulator2022 mappa, így modot sem tudok berakni. Hol lehet még? A másik meghajtón csak steamapps van, de ott sem találom.[ Szerkesztve ]
-
Agárden
újonc
Sziasztok!
Az épületek le rakásánál vannak gondjaim, néha elég nagy a szintkülönbség. Azt tudom hogy építő módban találom, de hiába rakom le az egeret nem csinál semmit! -
Mela Kehes
addikt
The valley the old farmon játszom és a teheneknél nem tudom a trágyát pótkocsival automatikusan felvenni. Pedig az ikon ott van ami jelzi. A menüben nem is mutatja mennyi van, csak a szalmát. Játszik ezen a térképen esetleg valaki?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
tatabike
őstag
Na, most már a gyári térképen sem működnek a prémium növények. Zielonkán nem lehet betakarítani a répát, meghülyül tőle a játék, ha elkezdek dolgozni rajta. Nincs mentés, eltűnnek a mező számozások, stb. Ezért aztán érdemes pénzt kiadni, nem mondom.
-
Gizmó1313
újonc
Sziasztok!
Valaki segítsen!
Beleöltem már 300órát a Fs22-be PS4 -en,de vettem egy Ps5öt de nem tudom a Ps5ös verzión elérni a régi mentéseimet.
Hiába szedtem le a felhőből a mentéseket csak a Ps4es verzión tudom használni.
PS5ön üresek mentési helyek.
Előre is köszönöm a segítséget,tanácsokat! -
tatabike
őstag
Így már értem. Más téma. Ti próbáltatok nem gyári térképen az új prémium növényekkel bármit csinálni? Nekem nem működik semmi, ha megpróbálok mondjuk céklát betakarítani, meghülyül a játék, nem működik az egér, az aratógép felszedi a céklát, de a tárolóban nem jelenik meg, nem lehet elmenteni/bezárni a játékot, ki kell lépni és feladatkezelőben kilőni. Mod térképeken van ez, eddig próbáltam többet is, egyiken sem megy. Pedig ott vannak az új növények, de se elvetni, se betakarítani nem lehet. Még arról a tábláról sem lehet mondjuk céklát betakarítani, amin eleve rajta van, mikor kezdem a játékot. Mi ennek az oka, talán a mod térképek céklája, paszternákja és répája nem azonos a Premium DLC növényeivel?
-
vacs
Topikgazda
-
kigyi_23
addikt
válasz
Takács Kevin #234 üzenetére
Igyál még egy kakaót és feküdje le. Ne a gépet nyomd.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Takács Kevin
újonc
Sziasztok ojan dologba ütjöztem most cserèltem videokárytát ès be tölt 100%-ig ès ki írja a rendszer hibát
-
tatabike
őstag
Elvileg a beállításokban hozzá lehet rendelni. Én kormánnyal játszok, nekem a kormányon vannak ehhez rendelve gombok. Oda-vissza lépkedés a járművek között, meg ki/be szállás. Ez amit te írsz, konkrétan hogyan működik?
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Belehet állitani valahogy azt hogy az egér mutatóval váltsak a járművek között? Mert FS19-be ez volt és működött. De itt nem találok ilyet. Köszi
-
vacs
Topikgazda
válasz
2001Timea #227 üzenetére
Szia.
Eredeti a játék, gyári pályán játszol, használsz-e letöltött modokat, ha igen, akkor a hivatalos oldalról vannak?
A Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2022\log.txt fájlt nyisd meg jegyzettömbbel és keress benne error szót!(^)(>.<)(^)
-
2001Timea
friss újonc
Sziasztok , az a kédésem lenne hogy én gamer laptopon játszom , meg van a játékhoz az összes feltétel ami szükséges el is indul a játék szépen megy de viszont az égbolt fekete ha reggel van ha este . Hátha valaki tudná mi lehet a probléma . Előre is köszönöm .
-
tatabike
őstag
Az xml listában ott van az összes föld, 25 mező. Meg lehet venni, ki lehet vágni a fákat, meg lehet művelni. Az EasyDevCont progiban meg nem jelennek meg, csak 13-ig. Az a bajom, hogy ezek a földek 14-25 tele vannak fákkal, de nekem földterület kell, nem erdő. Nincs kedvem kivágni több ezer fát. Az Editort nem ismerem sajnos.
-
tatabike
őstag
Üdv. Véletlenül nem tudja valaki, hogy ha egy térképen 25 föld van, akkor 13-tól felfelé miért nem látszik a számozás (csak ha x-et nyomok), plusz azokat a nem látszó földeket miért nem lehet módosítani pl. az EasyDevCont progival sem? Turkáltam az xml-fájlokban, de azon kívül, hogy sikerült egy addig nem megvásárolható földet megvehetővé tenni, nem sok eredménnyel...
-
gahen
tag
-
TwentySix
aktív tag
Udv mindenkinek, meg tudna valaki mondani ennek a modnak a nevet?
Koszi
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Fs 19-be ha az egérmutatóval rákatintottam egy gépre akkor átváltott rá. Fs 22-be ezt nem csinálja csak a TAB-os lépkedés. Ebbe ilyen nincs vagy csak valamit nem állítottam be? Köszi
-
Mela Kehes
addikt
Tudja esetlleg valaki mi annak a modnak a neve ami kiírja hogy mennyi búza van pl. a csirkéknél és mennyi a max?
valahogy így 12.300/15.000[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
-
Mela Kehes
addikt
Ha elbontok egy épületet az alja tiszta hepehupás lesz, azt csak a tereprendezéssel lehet helyrehozni?
-
Mela Kehes
addikt
Van olyan mod amiben lehet tárolni a csokit, sajtot stb.?
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
hogyan lehet beilleszteni online rádiót a játékba? Megvan az elérés, ETS2-ben működik is, de itt az FS22-ben hiába teszem be a streamingInternetRadios.xml fájlba, nem játssza le. Sőt, olyan rádiókat játszik, amik nincsenek is ebben a fájlban. Valakinek ötlete? Máshol vannak a rádiók?Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz
jzsolt79 #203 üzenetére
Nekem elég nagy gazdaságom van, gyakorlatilag mindennel foglalkozom a fa- és kőfeldolgozás kivételével. Nekem teljesen jól működik minden, pedig ezer köbméteres nagyságrendben termelek dolgokat, van 2ezer tehenem és disznóm, közel 20ezer csirkém, többszáz juh, sok méhkas. A termelés napi szinten (vagyis játékidőben havonta) nettó 2-3 millió dollár közötti hasznot hoz. Sok mod-ot használok, gyakorlatilag minden át van szerkesztve, hogy jól működjenek együtt és külön is. Sok alapjátékos termelés és jármű is szerkesztett. Mindent előállítok, ami a működéshez kell, áramot, magot, gázolajat, műtrágyát, az összes takarmányt, stb. Semmit nem kell vennem, csak gépet, ha valamit megunok vagy jobb kell. A szerszámokat sem cserélgetem a gépeken, mindennek van saját fix traktora, munkagépe. 74 gépem van.
Az XLFarms_X1 térképen játszok.[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz
Mela Kehes #200 üzenetére
A CoursePlay Mac-re is van, az nem jó?
-
thomasa
senior tag
Azt vettem észre, hogy minél több járművem van annál jobban szaggat a kép. Most 10 db körül van, és ez már sok neki. 1050-es VGA-m van 8th i5-ös procival. Lejjebb kellene vennem valami beállítást? Köszi.
-
jzsolt79
tag
Na hát ezzel a játékkal csak pici hobbigazdaság üzemeltethető. Rengeteg új terméket és épületet hoztam létre és zavart, hogy összevissza termelnek. A hibák egy részét megoldottam, de van egy alapszintű "hiba" is a játékban. Alapból a termelési pontok maximális száma 60. Az egy dolog, hogy ez nekem édeskevés ahhoz, amiket létrehoztam, de nem hogy 60-nal nem működik rendesen a termelési rendszer, hanem ennek kb csak a felével. Kb 30 termelőépület felett kezd itt-ott kevesebbet termelni, és minél több az épület, ez a hiány annál magasabb.
Ja igen, ez a gyári cuccokkal értendő, nem mindenféle modolt hulladékokkal. Gyári épületek, gyári térképen...
Hát az én farming simulator 'karrierem' itt ér véget[ Szerkesztve ]
-
jzsolt79
tag
Hát én valamit vagy csinálok jól, vagy sehogy. Én eszerint nevelkedtem, tök mindegy, hogy az egy 10 milliós program megrendelés, vagy egy játék
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a termelési pont jóval a beállított érték alatt termel? Pl a gyári kis pékség is. A csokiból kb a negyedét termeli csak, mint amit kéne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest