Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasNAXO

aktív tag

válasz sasNAXO #62422 üzenetére

Folytatódtak kalandjaim a Densium APU házikóval.
    Előzmények itt, itt, itt, és itt.
    Nem olyan rég egy aliexpresses akcióban vettem próbából egy ID Cooling IS 50X V3-at, ami egész jónak tűnt és kíváncsiságból felpróbáltam rá egy Noctua A12x25 ventit:

És ez a kombináció volt olyan jó mint az L12 hűtő, cserébe kellemesebb hangja volt (80%-ra lekorlátozva használtam), úgyhogy elkezdtem gondolkodni rajta, hogy vajon vegyek-e bele egy fekete Noctuát, hogy passzoljon a színéhez.
    Aztán gondoltam egy merészet, van a Noctuának egy vadi új 120-as helyre felfogatható 140-es hűtőventije, az A14x25r G2*, és vajon azzal van-e ilyen jó, és hogy néz ki vele.
    Persze muszáj volt kipróbálnom... ;]
    Nos, nekem kinézetre kimondottan tetszik:

És végül ezt is 80%-ra korlátoztam le és szerintem ez egész szép eredmény lett (88W PPT-s 5700G, majdnem végig 88W-on járatva egy órán keresztül), és mivel hatalmas venti egy kis házban, nem csak a procit hűti jól le, hanem mindent:

...gondolkodtam rajta, hogy lassan jöhetne majd egy 8700G, de eddig sikerült elhessegetni a gondolatot. :DDD

*Tök jó, ennél az új ventinél már nincs műanyag a csomagolásban.

Teljesen más; itt egy mai horrorsztori is, de csak erős idegzetűeknek, leendő gpu a "nagy gépbe" (T1-be)...

Új hozzászólás Aktív témák