Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

Megjött tegnap a lockerbe a Thermalright AXP90-X47, ma el is hoztam. Mivel a matek szerint a Chieftec IX-be úgysem férne bele (rendeltem időközben egy X36-ot ahhoz), megszavaztam egy másik gépemnek. Afféle félretrónak van egy 1156-os konfigom Xeon L3426-tal, gondoltam, a 45 wattal csak elbánik. Azt kell mondjam, hogy csalódás a hűtő, nem vagyok vele beljebb az i5-760-hoz annó kapott rézmagos gyári hűtőnél. Utóbbival bírta a folyamatos turbo órajelet, a Thermalrighttal ki kellett kapcsoljam... 1,86 GHz-en idle 2000-es fordulaton áll meg 60 fokon (alaplapi szenzor, nem tudom, hol van pontosan), illetve 40 fok maghőmérsékleten... A gyári hűtővel sajnos nem jegyeztem fel idle hőmérsékletet, némi játék közben volt 88 fok az alaplapi szenzor értéke, 60 fok körül a maghőmérséklet, a Thermalrighttal bekapcsolt turboval idle 70 fok felett járt már az alaplapi, 50 körül a maghőmérséklet, amikor újraindítottam a gépet kikapcsolni a turbot. Ezek után fenntartásokkal várom az X36-ot és az AM4-es alaplapot és procit, nagyon kiváncsi leszek a produkcióra...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés