Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

Volt az a sztorim, hogy a 13700K-n kissé féloldalas volt mindig a paszta, miután levettem a hűtőt (Arctic Liquid Freezer II 120 AIO) de majd a lefogató keret megoldja. Lefogató megjött, beraktam, de nem igazán volt változás, sebaj, ez akkor ilyen..
    Na most nézegettem a neten, mert a húgom lecserélte az öreg 1060-ast, és új vga-t vett, és mondtam, hogy ha már ennyit költ a gépre, akkor cserélhetne vízhűtést is, szóval nézegettem az aio hűtéseket, szembejött a saját hűtőm, ott voltak a revíziók, meg a módosított hátlap, ami összefeszül pár jobban megpakolt alaplappal, (többek között az enyémmel is, de 3 napja kértem tőlük módosított hátlapot, majd jön) szóval nézegetem a revíziókat, csak előveszem a dobozt, melyik az enyém, 4-es, oké. Hogy is van benne az 1700-as lefogató? Mert hogy a gyártó írja, hogy LGA 1151/55-höz a 14mm-es tüske kell, 1700-hoz a 13mm-es. Kipakolok mindent, nézem, asztalon van 3 db 14mm-es, és egy rövidebb. Megmérem, 13 mm, az, ami az 1700-ashoz kell.
    Na akkor baj van, mert csak a lapban lehet a hiányzó 14mm-es, hűtő le, lenyomat néz, háát, nem 100-as:

Méricskélem tolómérővel, meg is van, a bal felső bizony 1m-rel hosszabb, azért nem feküdt fel rendesen a hűtő... :D

Fasza, kitekertem, a rövidet, ami oda való betekertem, és pasztáztam is szép vékonyan... :D
    Most megy minden frankón. :C Remélem ennyi volt, csöndben duruzsol szépen, cpu 34°C-on. :D

Új hozzászólás Aktív témák