- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #57895 üzenetére
Nem igazán ajánlom, működik, de meh (vszeg ha közel a router akkor oké).
2020-ban vettem, már ott nem kapható, de ez volt az: 2pcs Mini Rubber 3dbi 2.4ghz Wifi Antenna - AliExpress Így néz ki leszedve a kupakot:#57896 PROTRON:
Ezért (meg mert alacsonyabb feszen indult a gyári venti), ment alaplapra kötve és alapból magas fokozaton a Noctua venti nálam folyamatosan, plusz pörgött fel terheléskor maxra. Nem tudom hosszútávon mennyire lett volna tartós, mert nem jött be - 1-2 hét használat után ment vissza bele eredeti venti és eladtam - úgyhogy nem tudom megmondani bírta volna-e a táp így évekig. (Szvsz nincs olyan 4 centis venti ami évekig bírja normálisan.)
Ezt nem azért írtam, mert bárkinek is javaslom, csak hogy én így csináltam.#57898 Crabface:
Sunon nem rossz, nekem Ender3-ba került 3 db 40*40*20mm-es, nem éppen kíméletes használattal és még bírják és nem visítanak hangosabban mint két éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest