Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #53110 üzenetére

En is lattam ezt, csak azert nem.ajanlottam neki, mert a gyarto ceg honlapjara ramenve, ott van ennek az "S" nelkuli valtozata es annal beleirtak hogy 55mm magas huto mehet bele, ami meg kenyelmesen tud maganak levegoz keringetni. Persze eloben nem tapogattam, lehet az ssd talca miatt irjak, de mivel max 85 mm az egesz haz nem biztos hogy alaptalan.

Tenyleg fontos a huto tipusa, mert egyebkent vannak alacsony hazak teljesen passziv hutesre, amiknel a haznak adod le a hot hocsovekkel, csak persze akkor kuka a mar megvasarolt alpine passive...vagyis mehet hardveraprora eladasra, mert ez tuti.nem romlott meg. XD
    Es persze az ilyen hazak kozul sem olcsok.
    Ezert biztam benne hogy mond valaki valami okosat az IX-01Bre magasitassal, mert ha velefer akkor a kovi irodai pchez az fpg kelleni nekunk is. XD
    Amugy en meg arra is gondpltam hogyaz alpine passive eseten dremellel szepen megvagni egyenkent a lamellaknal...ezaltal a szabad terbe kerul az utolso 5-10 mm, tehat javulhat a holeadas, ugyanakkor mivel ez mar a lemezek vege, remelhetoleg nem.melegszik 45fok dole hogy hivatalosan baleset veszelyesse valjon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés