Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Aktiviti
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Valóban erre indultam el, meg is volt a kiszemelt, csak mindenki ebeszélt, én meg hagytam magam, pedig nagon bejövős: [link]
De végülis a bővíthetőség hiánya (ami nálam nem igazán szempont, de eladáskor már lehet megszűri a lehetséges vevőket) meg a gari nélküliség miatt elvetettem, nem kell vga, sőt, az i5-10600 gyenguszka vga-ja is elég, viszont fontos, hogy DP-o ki tudjak hajtani két 3840X1080-as monitort (mármint gépenként egy egy monitort, abból is két azonos van), mindezt persze jó lenne 144Hz-en, ez most működik, de akkor enyni erővel maradhatott volna a mostani is, visszafelé már nem akartam lépni.
Aztán ha ez megvan, kikerül a rendszerből az 1.es számú szerverkém az i7-6700+ 16GB Ram társaságában, és eladom, a helyére megy a 2-es számú J1900-as, mert az is elég lesz, a tarcsigép kontron ktqm87-es lapos gépem meg szintén piacra lesz dobva, az már 2 hónapja be se volt kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Napelem
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest