Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz bil #51778 üzenetére

Hát sok sikert, eléggé alkatrész hiányos időkben vadászol, nekem tavaly 1 egész hónapom ráment mire találtam minimális kompromisszummal hasonló thin, dc tápos alaplapot, igaz nekem követelmény volt a rendes proci foglalt és az pcie slot.
    Viszont ahogy nézem az összes bolt kivette a teljes thin kategóriát a listából. :Y

Vannak olyan lapok, amikben a 2 magos 4000-es proci helyett 4 magos 4100-as van, de szerintem nálad nem csak a mag szám, hanem a boost órajel is kevés ha el tud fogyni a proci ereje, azért a notebookok is szeretnek 3 GHz fölé boostolni. Amúgy legalább dual channelben használod? Meg azért a celeron architektúra nem véletnül olcsóbb a pentium, vagy core szériáknál, pl hálózaton folyó múveleteknél erősen megérződik a különbség.

Miért ragaszkodsz az integrált procihoz? Rendes foglalatos procikból is van olyan ami vagy alapból elég alacsony hőtermelésű, vagy vissza lehet fogni hogy az integrált procikhoz hasonló low profilos passzív hűtéssel el ketyegjen és nem sokkal magasabb az energia fogyasztás, hisz ugyanúgy thin-mini itx DC tápos.
    Inkább az IOT területen használatos egyéb kommunikációs portok szoktak lenni a szűk keresztmetszet.

Új hozzászólás Aktív témák