Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz totoka2 #50528 üzenetére

Ehhez viszont az is kell hogy minőségibb pendrivera is költsünk, mert az ilyen 5-6k-sok mint pl ez:[LINK] túl melegszik már a kezdetektől, nem tartja nemhogy a 150-et de még a 60-at se, aztán ha elégszer túlmelegszik végleg visszaesik a sebessége 20 körülre(gondolom valami már megdöglött benne, pusztán azért mert bedugva maradt olyankor is amikor nem volt írva-olvasva) akkor meg semmi értelme a 3.0-nak. Csak azért nem vittem vissza a boltba, mert eleve azért vettem munkához hogy ha egy notin csak "c" csati van, akkor se legyek meglőve. Így mivel kis méretű fájlokat mozgatok nem számít az a pár másodperc esetleg 1-2 perc idő veszteség.

Külső háttértáraknál sem mind1 mennyit áldozunk rá, ott is az olcsóbbak nem fogják tartani a 110-es tempót mint amit egy sima 5400-asnak is kéne tudnia, márpedig ha beesik 50 vagy az alá oda már elég a 2.0, már ha kap elég tápot a külső házikó valahonnan(mondjuk második 2.0 csatiról :D ).
    Szóval csak okosan az alkamazott eszközök terén, mert én is azt vallom hogy usb 3.x és dedikált előlapi "c" csat alá nem szabad adni, ugyanakkor tény hogy a nagy sebességet igazából még munka ügyben sem használja ki a felhasználó legtöbbször, max a plusz áramerősséget. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés