Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz zodo #4641 üzenetére

Akkor C3-as procid van, ami előny, mert az kevésbé melegszik azonos fesz esetén is, illetve jobban húzható, ha kell. Nekem C2 van, ami kicsit melegebb, plusz L3 is van, ami szintén megdobja a melegedést (állítólag egy 15-25W többlet terheléskor az L3, nem tudom.) Így nekem valójában Phenom II X4 van.

VID-et Core Temppel tudod megnézni, mikor terhelve van a gép. De szerintem 1.375V lehet. Kicsit magas, de ez egyáltalán nem gond.

A blog érdekelni fog, mert egyre jobban bassza a csőrömet egy mini-ITX konfig. :DDD Csak ahhoz pénz is kéne, meg normálisan letudni az első 1-2 félévet az egyetemen...

"Az SG05 SFX tápja halkabb, mint egy 3,5" vinyó.
    Speciel még nem hallottam a hangját még játék közben sem, mert akkor a Hawk-om a leghangosabb hardver, ami alapból halk."

Pompás! :C Mert kissé allergiás vagyok a gépzajokra, nekem az a gép tetszik, amelyiknél "nem látom" és "nem hallom" mikor működik. Ez jó hír, akkor tudnék mini-ITX-re is csendes gépet építeni.

Hmm, ahogy elnézem a C2-es Phenom II-k is 95W TDP-sek, szóval ez szerencsés, bár mivel hibátlanul működik Phenom II-ként, akkor gyárilag lehetett volna az is, valszeg az lehet, hogy L3-mal már picit a 95W TDP fölé megy, de egy proci nem fogyaszt még terhelve sem annyit, mint ami TDP-ben meg van adva. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés