- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #43225 üzenetére
Igen kb így fér be 1-2 esetleg 3 mm ha marad. Egyébként még az Asrock lapok férnek bele, ami 17*19 cm körül mozognak, de ott vga csak akkor megy bele, ha hátul még egy slot kivágásra kerül.
Elvileg 120-as kompakt vízhűtés is belefér hátra, de kicsit nehézkes. Én is gondolkoztam rajta, de egyenlőre elvetettem marad a lég.A nomrál ATX-es tápnál szerintem max 20cm vga férhet be, mivel a kábelkorbács miatt nem fér el ami kijön a tápból. De sfx méretű tápnál már nincs ilyen gond. Nekem is 18 cm-es a vga, de gondolkozom az sfx tápon, ne legyen nagy szívás a szerelés (bár a metisbe ez a jó), meg ha esetleg cserélni akarom a vga-t, már azt ne kelljen.
Talán júliusban lehet lesz egy kis időm és akkor át pakolom a konfigot, max ha melege lesz, levesz az oldalát meg tetejét, és ősszel jöhet a modding.Én is gondolkoztam a váltáson, főleg AM4-re, de nagyon sokba kerülne. Nagyon kevés lap van, ami metisbe beférne, meg a DDR4 ram árak is elvették a kedvem. Ráadásul egyre kevesebbet játszok, többire meg bármi elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest