Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

Tudtok esetleg erről a lapról valami véleményt/tapasztalatot mondani?

Erősen gondolkodom rajta. Nagyon alap feladatai lennének.
    Tehát alapvetően egy mini NAS lenne a cél, a legalapvetőbb TV-re streammel (magyarul elindítom számítógépen a filmet a hálózati tárhelyről, szóval semmi KODI és társai), emellett csak egy homokozónak szánt házi szervert kellene max. kiszolgálnia, ad-hoc jelleggel...

Szóval sem komoly stream, sem egyéb HTPC feladatok, sem durva tartalomszolgáltatás nem lenne, csak egy sima NAS, amire a családi fotókat, filmeket, egyéb fontosabb adatokat backupolnám felfelé (és persze visszafelé elérhetővé is tenném ezeket a hálózaton), hogy egy esetleges géphalálnál az ne vigyen mindent magával az örök adatmezőkre, mert jelenleg a mobilrackem (és benne a backup 3TB-os lemezem) halála óta ez lenne a helyzet... :B

Netes tesztek alapján nem tűnik rossznak, egy-két videóban még játszottak is rajta (bár ez nekem nem szempont), szóval jónak tűnik relatíve alacsony fogyasztással (25W TDP), csak hátha valaki tud zsigerből valami "huhh ezt meg ne vedd, mert az A68-as deszkákra rengetegen panaszkodnak a szar feszültségszabályozás miatt", vagy ilyesmi jellegű dolgot, amit én nem olvastam.

Csak AMD fronton gondolkodom, van felesleges 8GB DDR3 memóriám és ez 22.000 Ft-ért lehetne az enyém (már ha valaki alternatívát szeretne helyette ajánlani). ;)

Új hozzászólás Aktív témák