Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sajnos kicsit dolgoznom is kellett, négy sikítós-metál bandát, nem sokk dolog képes felülmúlni, mint szombat esti program...

Kb.: 1,5 órám volt hegeszteni. Ebből tisztán elvett fél órát a hátlappal való kínlódás, nem véletlenül csaptam akkora hisztit amikor megláttam. :U
    Csak 5x vettem ki és tettem vissza a lapot, ebből 4x azért, mert - még egy picit - hajlítani kellett a fém füleken, hogy az alaplap helyére billentésekor ne akadjon be, valamelyik csatlakozókba.

A hűtő felfogatása, nem rossz, de a 2 különálló lemez helyett lehetne egy összefüggő gyűrű, mert egy picit homorú miatta a merevítő és az alaplap is: Egyrészt ferdén áll a hűtő ~2° és a jobb hátsó sarokban lévő USB dugók 0.5 mm-el feljebb kerülnek, mint a szerencsétlen hátlap kivágása.
    Persze semmi erőszak nem történt, a hűtőt lefogó rugók 2x0,2 mm-t vannak összenyomva, hézagoló lemezzel mértem.. :U

Tovább is hatalmas szerencse kísér, ugyanis a ház felső kerete és a hűtő sarkai között maradt "egy húsos mm", a táp-tartó lemez és a ventilátor gumi sarkai között nem több mint 0mm, az alatta lévő rugós csavarhoz pont nem ér a venti kerete.
    A táp behelyezésére ~2mm hely áll rendelkezésre, a tápból kijövő vezeték korbács sem nyomja a hűtőt, nem feszül semmi, kényelmesen dughatók a csatlakozók. :DD

Ha ezek után bármi szabotálná a gondtalan együttélést, akkor sírva fakadok. :P

Új hozzászólás Aktív témák