Új hozzászólás Aktív témák

• spanglee001

addikt

remélem tudtok segíteni lehet itt találok megoldást vagy tanácsokat. :R
    rövid történet: Komoly vízhűtéses komoly pc-t meló miatt laptopra cseréltem :DDD
    teljesítménnyel nem is nagyon van gond de a kijelző lassúsága és kicsinysége nagyon zavaró.
    Tehát kérdésem az lenne, 24" monitor mögé szerelni egy ilyet készen egy konzolra amin a monitor is lenne, és lehajtható lenne ezáltal ez lenne a talpa a monitornak, vagy egy ilyesmi éretű gépet építeni itthon lehetséges? a batárnagy gépekhez vagyok szokva, nemtudom hogy van ez a mini itx vagy mégkissebb kategória :F a lényeg a mobilitás és a 24"wqhd 144hz g-sync TN 1 ms kijelző (találtam ilyet, de ha be van dobozolva akkor nem érem el a kapcsolóit :F ). ilyesmi volt az alap elképzelés vagy ez sem lenne rossz , persze nem kell lenyitható billentyűzet, de egy takarólemez a monitor elé jó lenne. nem gond ha külsőtápos (ha létezik ilyen egyáltalán) a súlya miatt az külön tatyóba elfér a többi a perifériával egyetemben. Mondjuk ez utóbbi dobozos megoldás még jobb is lenne, viszont a súly is meghatározó tényező, hogy mobilis legyen, mert 24/48 vagy sűrűbben ingázom, és ez az egy pc-lenne. Ebbe kérnék segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák