- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanus
aktív tag
Nos úgy tűnik, hogy megoldódni látszik a problémánk. Nemrég ugye ISK310-ből Metis-be költözött át a H81i. Sajnáltam, ugyanis szerintem pöpec kis gép volt úgy, ahogy. De mivel lassan komolyabb videókarit tervezek bele, muszáj volt meglépni. A párom gépével viszont nem tudtam mit kezdeni, az alaplap mérete miatt (H81M-HDS/G3220). Jön ugyan holnap vissza a vizes boltból a QC5000M-ITX/PH, mégis fentartásaim vannak vele kapcsolatban (majd kezdek vele valamit). Ám nemrég láttam helyben eladó H81i lapo(ka)t. Tádám! 10ért garival baráti. Egyetlen dolog motoszkál a fejemben: a H81i-t a G3220-szal, egy SSD-vel és egy desktop terás vinyóval vajon elbírja a nemrég vett pico? A kialakításnak és elhelyezésnek köszönhetően meg is lenne hűtve rendesen. Ha kikerül az ISK-ból a tápja, akkor pedig el is fér benne a 3,5"-os akadály nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest