- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Na, tegnap megjöttek a cuccok, kínlódtam velük egy sort. Nagyon sok gépet nem raktam még össze, de ez messze a legnehezebb szülés volt.
Metis: nagyon jó, hogy darabjaira szét lehet szedni, kvázi lapra szereltként lehet kezelni. Kell is, mert amúgy kb. lehetetlen odaférni az alkatrészekhez. SSD megemelésére valamit ki kell találjak, mert az átmenős Sata tápkábelt nem tudtam máshogy bedugni, csak úgy, hogy az első 2 csavart kivettem, így el tud emelkedni a padlóról. Nem tudom, hogy egy nem moduláris ATX tápot hogy lehet belepasszírozni, az SFX megmaradó kábelei is alig férnek el. A ház venti csak 3 pines, azt hittem 4.
Asrock H110M-ITX/ac: a kezeit levágnám annak, aki annyi centisnek határozta meg a wifi antenna kábeleit, amekkorák. ha 2 cm-el hosszabb lenne, semmi gond nem lenne vele, de így keresztül kasul húzva mindenen tudtam csak elvezetni. A P4 tápcsati meg a ventilátor csatlakozók annyira a széleken vannak, hogy rendesen küdzős volt bedugni őket. Ha hosszabb lenne a P4 csati kábele 5 cm-el, akkor azt is szépen el lehetne vezetni. A Wifivel nem igazán vagyok egyelőre megelégedve, egyszer 2 megabit 500-as pinggel, egyszer meg jön rajta rendesen a 20 megabit. Mellette a laptop stabilan 20-at tudott. Lehet, hogy az antenna nincs rendesen meghúzva, tegnap este már nem kínlódtam vele.
Ma-holnap finomítgatom még a dolgokat, aztán remélem minden ok lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest