- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
és (#36496) sajby
Nekem is ASRock H110M-ITX/ac lapom van, és igen, az a két antenna kábel tényleg elég rövidre sikerült.
Viszont most én is megnézegettem a lap WiFi képességeit és nekem tökéletesen hozta a maximális elérhető (igaz, momentán csak cirka 13 Mbps-os ADSL) letöltési sávszélességet, de a Google 8.8.8.8 DNS-ét is ~50 ms, magyar portálokat (PH, Index) pedig 24~26 ms ping idővel ért el eléggé stabilan. Nincsenek ugyan csúcs hálózati eszközeim, de visszaváltva UTP-re a ping idők max. 1 ms-mal lettek csak jobbak.
(#36498) energy4ever
Ez qrv@jó! Azért az az 50 kiló odab@$z rendesen!Tudsz csinálni róla egy hangfelvételt, hogy így vízhűtéssel mennyire hangos/halk az egész cucc jól meghajtva, zárt dobozzal 1 méteres távolságból?
-
Ispy
nagyúr
Hát igen én már a 2. metist taposom és már az elején egyértelmű volt, hogy sfx táp és moduláris kábelek. De még így is elég gány, az egyik kábel túl hosszú, míg az alaplapi atx meg épphogy elér a lapig. Szóval beláttam, hogy kénytelen leszek egyedi kábeleket gyártani hozzá.
Ráadásul az összes kábel szanaszét megy a ventilátorok előtt, ez meg a hűtésnek nem kedvez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest