Hirdetés
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
ne izgulj, előbb utóbb minden kondi kiszárad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Duracellm...: ez is benne van abban, hogy miért cserélek ilyen gyakran hardvert, tavaly a folyamatos variálás mellett is belefért az egész 30 eFt-ba, mert ugye mindig eladtam és az helyett vettem, én ezeket a bevételeket és kiadásokat külön írom. Mostani laptop az asztali és régi laptop árából kijött még maradt is 10eFt.
Most eladom és t200+ asztali lesz helyette, ezen azért 15-20 eFt bukó lesz, de idén ez az első hardverre költött pénz.
Közben kipróbálok egy csomó dolgot, folyamatosan új, korszeű és garis minden, így könnyebb is eladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- magyar billentyűzet - 162 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)