Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz tthom #26951 üzenetére

Régen rengeteg plexi házat lehetett készen kapni gyártóktól (aztán kiment a divatból), viszont E matricásak voltak. Nem hiszem, hogy megtehették volna, ha valamilyen egészségügyi normába nem fértek volna bele. Én már évek óta (20+ év, 386-al kezdtem a pályafutásomat ezen a téren) építek fából házakat, eddig semmi bajom nem lett, pedig már nem vagyok tini és az egészségügyi mutatóim abszolút rendben vannak. ;)

(#26952) AxBattler: Gondolom akkor az összes nagy plexi oldallapos ház is mind-mind egészségkárosító, azokról a házakról már nem is beszélve, amik még a legkezdetlegesebb Faraday-ketrecnek sem felelnének meg. Gondolom ezen cégek összes mérnöke, mind az Ecserin szerezte a diplomáját és egynek sem jutott eszébe, hogy ebből akár még baj is lehet. :U

Ez amúgy így nem neked, nektek szól direktbe, csak elgondolkodom, amikor egy ilyen kérdéskör felmerül és végigfuttatom az agyamon és kicsit szkeptikus vagyok. Tudod ez a tipikus "számos kísérlet bizonyította" kérdésköre. Mert ugye sokszor kimutatták már, hogy tényleg káros, míg mások (fizikusok), meg rámutattak arra, hogy nem hozható egyértelmű kapcsolatba egészségromboló hatással az a fajta sugárzás (nem-ionizált), amit az ilyen készülékek kiadnak magukból. Mert az ugye tény, hogy bizony sugároznak izomból (telefon, tv zavarása tipikus példa). Csak éppen azt nem bizonyította még be senki, hogy ez káros- és ha igen, mennyire?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés