Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
válasz
PeterPH #24819 üzenetére
Köszönöm válaszaitok!
Meg is rendeltem, de végül az Asrock Q1900M mellett döntöttem. Ez sem melegszik sokkal jobban gondolom, azért valamilyen egyszerűbb ház hűtés befigyel majd.
Igazából minden megvan hozzá, egyedül a tápon akadtam meg. Ha a lehető leghalkabb működést akarom erőltetni akkor egyértelműen a PicoPSU jön szóba, bár árban elég kemény, ráadásul választék sem nagyon van. A flex tápok a kis 4 centis ventijükkel nem ígérkeznek túl halknak.Esetleg ha használ valaki picoPSU-t maradéktalan megelégedéssel
, ajánlhatna egyet mert elég bizonytalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest