- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
Polllen
üzenetére
Ja értem. Na de nálam menne SG05-ben...

Egyébként úgy tűnik, megérte a platformváltás: Trinity/Kaveri esetében meleg levegőt fújt ki a SWIF, és az oldallap is jócskán átmelegedett, mindezt általános felhasználás alatt (böngészés, zenehallgatás, youtube, doksik, stb.) Most ennek nyoma sincs, hűs levegő áramlik ki oldalt. Ezen felül az AC Freezer is érezhetően langyos, gyakran meleg volt, míg az Intel gyári hűtőjét hiába fogdosom, a fém borda épphogy langyosabb annál, mint amikor beszereltem.
Szóval ez egy SFF PC-nél nem utolsó szempont, pedig AMD-fan vótam' ám...
Anyagilag sem jártam rosszul, semmit sem kellett ráfizetnem:
sFM2+-os lap + APU + Freezer = s1150 lap + i3 + HD7750
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Jövedelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- DDR3 PC ram, mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest