Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Keresgéltem sokat de aztán arra gondoltam itt, az adott témában jártasak gyorsabban tudnak ajánlani valamit.
Egy nagyon alacsony fogyasztású gépet szeretnék összepakolni. Intel atomra gondoltam első körben. De ha van ettől jobb, az is érdekelne.
A dologban az extra csavar, hogy legyen rajta minnél több PCI foglalat. Találtam is ilyesmit [link] de egyenlőre a beszerzése is problémás lenne.
Van valami ilyesmi a piacon ?
Router és nas lenne kiváltva vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Reklámblokkolók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Kingston Savage 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest