- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
válasz
EmThor #12419 üzenetére
Tehát így néz ki a szitu (balra a codegen mx31 jobbra a "nagy"gép), elférek, de úgy voltam vele, hogy amit minden nap használok, legyen minél kényelmesebb, kompaktabb, minimalistább. Nem elképzelhetetlen egy új ház sem, ha már ennyire legózhatnékom lett, bár még nem néztem körül. Ezért volt vonzó a mac mini, szívesen kipróbálnám az oprendszert is, csak átállni mint már írtam nem kis lóvé. Mindegy, kitalálok valamit, csak gondoltam felvetem a dolgot, hátha más is gondolkozott már ilyesmin.
szerk: Pista, thx, valószínű a VGA-tól ezek szerint megválok és új sem lesz (bár a diablo 3 miatt fáj a szívem hogy nem jött ki konzolra, de hát 1 játék miatt ugye...).
Alaplai VGA nem lenne rossz, mert ami a kisgépben van a dual-atom mellett, az sima intel 945-ös chipset, semmi hd vagy ilyesmi, még egy youtube videot sem visz el HD-ben... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest