- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...értékelem a segítő szándékot, de azt hiszem félre érthettél valamit...
...pedig igyekeztem pontosan-érthetően fogalmazni :
...én : "...ez mellett alkalmanként esetleg filmeznék is rajta..."
...te : "Ha filmet is szeretnél nézi akkor az inte gpu felejtős..."
...én : "konkrétabb elképzelésem, mai(*ez a szó eredetileg "ami" akart lenni) egy ilyen integrált lapon alapuló, lehetőleg"
...te : "vannak olyan alaplapok mint pl enyém (zotac ion) amin 1 nagy hűtőborda van és képes passzívan végezni a dolgát"
...én : "...a gyári hűtés átvariálásáról határozott elképzeléseim vannak..."...megpróbálom konkrétabban
:
...létre akarok hozni egy gépet az említett lapból, egy-az említetthez hasonló házban, és az említett (elvileg "low profil" kompatibilis) hangkártya menne bele..
...ami fontos, hogy win7 kompatibilis legyen, mini ITX-es, és a lapon legyen PCI port a hangkari miatt...
...igazából ez eléggé leszűkíti a kört...nekem is van egy ilyen lapom egy i3/530-as procival, stb, és el is videozgatok vele, csak gondoltam "hátha"...
...de ha nem megy neki a vidi, akkor nem...az SSD-t nem írtam, de valóban az a tervem, csak ahhoz nagyon kuka vagyok (nem vagyok benne otthon-soha nem is láttam még) és nem igazán tudom milyen buktatói vannak...
...
...jelenleg a legnagyobb gond, hogy nem tudom, hogy a hangkari el fér-e majd normálisan bedugva a PCI-ba a házon belül, és ha nem, akkor hogyan oldom meg...a "low profil"-ra van valami szabvány?
...
...(#10507) kzkz : marhanagy mázlid van...
...van egy látszathibás ITX-es lapom teljes értékű PCI-E 16-os slottal...(a memoriával néha küszködik az alaplap)...
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest