- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
milyen gép?
amúgy várom, mint a messiást. napok óta vadászok 1155ös lapot, aminek a hátlapján van hdmi, optikai hangkimenet és usb3. a sata3nak köszönhetően lecserélhetem a 300as velociraptort egy 4-500megát írni és olvasni tudó ssd-re, a jelenlegi letöltős notivinyó meg kap egy usb3-as külső házat, így a kábelek is megritkulnak a házban.
mondjuk érdekesen fog kinézni egy ősrégi moddolt aerocool atx házban, de a corsair vx450 se hozzáillő. rákérdeztem a tápos topikban, hogy milyen kisebb teljesítményű 80+os tápra cseréljem, és majdnem megköveztek.
te milyen táppal használtad?
én ezt a típust néztem ki: FSP 250-60 HEN
ezzel van itt valakinek tapasztalata a topikban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged