- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Mindig-hez kellene vevőegység. Milyet ajánlanátok, mit kell figyelni?
Volt aki analóg vételhez használt szélessávú tetőantennávall állt át? Nekem most az van, de az M1 és a TV2 is gyakran gáz rajta. Olvastam valahol, hogy az antennát hogyan kell tájolni, megpróbálom majd, jobb lesz-e. De ha így nem, akkor lehet hogy a digitális se? -
divot
veterán
Mi lehet az oka, hogy csak a MUX B-hez tartozó csatornák jönnek be, a MUX A-hoz tartozók, a Magyar Televízió 1,2 és a három rádiónak meg nyoma sincs?
-
Lala6
őstag
válasz
JetiRulez #97 üzenetére
Nemsokára jön egy olcsóbb modell is, más gyártótól. Már itt van nálam, csak kérték, hogy addig ne reklámozzam amíg nem terítik el az üzleteket, hülyén nézne ki, ha sehol sem lehetne megvenni. Szerintem 2 hét és elindul az is.
Nem kell nagy összegekre gondolni, csak kicsit olcsóbb.
Igazán olcsó akkor lesz, ha a kínai gyártósorokat átállítják ilyenre. Őket nem érdekli a licensz (mpeg4), csak klónoznak gőz erővel. -
GazRic
senior tag
Lehet tudni - sejteni - a csatornabővülésekről?
-
PEPE85
senior tag
Ma sikerült kipróbálnom a hazai digitális földi sugárzást, eddig nagyon tetszik (nem szaggat, nem kockáz, szép a kép Budapest IX.), LG TV-be épített Mpeg4 tunerrel és egy erősítős kb 2e forintos szobaantennával használom, 3 rádió és 11 TV csatornát talált, ebből kettő kódolt (havi 500-at, évi 6000Ft-os nekem nem ér meg), marad 9, ebből 3 Euronews amin ugyan az megy csak más nyelven és a hat csatorna ami már nem teszt jelleggel működik, ingyen teljesen korrekt a választék, kíváncsian várom vajon bűvölni fog-e még.
Mpeg2-es TV nekem is megtalálta a csatornákat csak sajnos kép nem volt.
-
JetiRulez
őstag
Ahogy elnézem, az MPEG-4-es vevők, még mindig csak 27000 Ft-nál tartanak. [link]
Ennél olcsóbbat nem találtam. -
zhagyma
őstag
-
user12
őstag
válasz
JetiRulez #85 üzenetére
http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Acoustic_Solutions_LCD32762HDF__6878908
1. gugli találat
Sajna csak mpeg2-t tud.
Am én olyanra gondoltam, hogy (lehet, hogy hülyeség), de maga a csatornák adatait megtalálja + a hangot is dekódolja (mivel a hang szabványát ismeri), viszont az mpeg4-es kép-adatfolyammal már nem tud mit kezdeni.
Kb úgy, mint amikor nincs fent divx codec és a bsplayer rendesen kijelzi az időt, van hang, csak épp kép nincs. -
JetiRulez
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest