Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13001) darvinya válasza GiGaBiTeX (#12999) üzenetére


darvinya
titán

Box-ban nincs bekapcsolva táp feladás?
Splitter minőségi vagy az egyszerű?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13002) bendegruz


bendegruz
őstag

esetleg aki el akarja adni a cuccát emiatt a sport tv-s dolog miatt,az írjon rám priviben legyen szíves
valami olcsóbb connaxos beltérit vennék
köszi :)

ha hirdetésnek számít,akkor elnézést érte :)

Asus Rog Strix Scar III

(#13003) Kernel válasza darvinya (#13001) üzenetére


Kernel
nagyúr

Minden tápfeladó egyik alapvető feladata, hogy visszafelé nem engedheti a DC-t, kondenzátorral van elválasztva. Ezért lényegtelen, hogy a box tápja be van-e kapcsolva, az 5V nem tud menni sehová.

A linkelt tápfeladó egyébként jobbfajta, mint a lepkeantennák szokványos csatlakozója.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#13004) Kernel válasza Kernel (#13003) üzenetére


Kernel
nagyúr

Illetve előbb kifelejtettem, hogy a boxból az 5V a splitteren keresztül átmehet a TV bemenetére, kivéve a DC-leválasztós splitternél, de a többség nem ilyen.

Ha a TV bemenete tekercsen keresztül lezárja az 5V-ot GND-re, akkor a boxba épített védelem egyszerűen kikapcsolja az antennatápot, mivel kábelzárlatra egyébként is fel van készítve.

Ha a TV bemenete szintén tápképes, akkor a külső 5V-ot még elviseli általában, akár Off, akár On állásban van a TV saját 5V tápja.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#13005) interstate76 válasza interstate76 (#12994) üzenetére


interstate76
addikt

Ha valakit érdekel a Mindig TV és a köztem folyó levelezés (az irományukban lévő szóismétlés nem az én elírásom, szó szerint idézem őket):

Mindig TV: "A Szolgáltató jogosult a „MinDig TV Extra” szolgáltatáson belüli műsorválasztékot az Előfizetők hozzájárulása nélkül, abban az esetben jogosult egyoldalúan megváltoztatni, ha jelen ÁSZF-ben és internetes honlapján a kínált díjcsomagokban feltüntette az adott műsor szerepeltetésének vállalt időpontját és ez az időpont letelt"

Én: "az Önök által hivatkozott pontok alapján szept. 30-án akár az összes, Családi Csomagban szereplő csatornát mesecsatornára cserélhetnék"

Mindig TV: "A kötbér fizetési kötelezettséggel járó felmondásra vonatkozó, előző levelünkben foglalt állítást fenntartjuk."

Semmit nem írtak sem az idézett mondatomra, sem másra. Mint a gyerekek. Írhatsz/mondhatsz bármilyen ésszerű érvet, ha bedurciznak, akkor hagyni kell őket megnyugodni és utána lehet velük beszélni. Na, a Mindig TV esetében az utóbbi opció sajnos nem áll fenn, ugyanazt szajkózzák, ész nélkül hivatkozva a saját ÁSZF-ükre, ami alapján nyilván azt tehetnének, amit akarnak. Gyökerek.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#13006) darvinya válasza interstate76 (#13005) üzenetére


darvinya
titán

Akkor én is hozzáteszem, milyen… :

MindigTv:
… Tájékoztatjuk arról is, hogy az Eht. 134. § (5) bekezdése szerint az előfizető a határozott időtartamra kötött szerződését általában kizárólag abban az esetben mondhatja fel további jogkövetkezmények nélkül, amennyiben a szolgáltató által végrehajtott szerződésmódosítása az általa kapott kedvezményeket érinti. Ez a körülmény és feltétel jelen esetben nem áll fenn.
Ezen túl az ÁSZF 9.1.3.2.2 pontja szerint az előfizetői szerződés előre történő díjfizetés esetén rendes felmondással nem szüntethető meg, a rendkívüli felmondás feltételei pedig nem állnak fenn.

Fentiek alapján az Ön felmondását elfogadni nem áll módunkban, és így az Ön által előre befizetett szolgáltatási díj időarányos részét sem tudjuk visszatéríteni!

Kérjük fentiek megfontolását azzal, hogy amennyiben válaszunkat nem fogadja el, reklamációjával a mellékletben felsorolt felügyeleti szervekhez fordulhat.

Szerintük, ha 2 sport csatornából csak 1 lesz, azzal engem nem károsítottak meg.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13007) Bozek válasza darvinya (#13006) üzenetére


Bozek
nagyúr

Miért lett a két sportcsatornából 1? Ott az M4, azt is megkaptad. :) Egyébként meg már várom a januárt, hogy visszaadhassam nekik a kártyát egy kedves levél kíséretében. :D

Szerencsére a Tarr-nál van 9 sportcsatorna (M4, Sport1, Sport2, SportM, DigiSport1, DigiSport2, DigiSport3, Eurosport, Eurosport2). A bőség zavara. :)

(#13008) azbest válasza Bozek (#13007) üzenetére


azbest
félisten

:N A kódolatlan mindigtv szolgáltatást ne keved az előfizetős mindigtv extra szolgáltatással.

A mindigtv extrában csak kódolt csatornák vannak. A szabadon foghatók egy része pedig kereskedelmi, amely abból él, hogy reklámot mutat és fizet azért az AH-nak, hogy sugározzák az adást. A köztévé (MTVA) pedig évente 80Mrd forintba kerül, amely háztartásonként körülbelül annyi, mint az extra alapcsomag díja. Az MTVA is fizet az AH-nak a köztévék sugárzásáért. De ez nem része az extra szolgáltatásnak. Ahogy a helyi körzeti tévéadó adása sem, vagy a műholdas tévék sem.

#13005
próbálkozz az hirközlési felügyeletnél. Elvileg interneten át is be lehet adni panaszt. A két lépcsőben bevezetett ászf módosítás egyértelműen a jogszabály kijátszására tett kísérlet.

[ Szerkesztve ]

(#13009) Voice24


Voice24
őstag

Nekem a családi csomag ilyen módosítgatása sem fér bele a korrektség fogalmába, de a minicsomag variálása még inkább nonszensz. Ott tényleg az alapján kéri valaki ezt vagy azt a csomagot, hogy milyen csatornák vannak benne. Ebbe utólag beleturkálni gusztustalan dolog, és nem megmagyarázható. Ezt azért írom, mert tudomásom szerint arra is 2 év hűséget tettek nálam, mégpedig a megkérdezésem nélkül. Eddig a pontig végülis nem bántam, mert nem feltételeztem, hogy ilyen arcátlan módon belenyúlnak a dolgokba.

(#13010) róland válasza interstate76 (#13005) üzenetére


róland
veterán

Egyébként a honlapján feltüntette a Mindig TV, hogy meddig vállalja szerepeltetni az egyes csatornákat? - (l. "ha jelen ÁSZF-ben és internetes honlapján a kínált díjcsomagokban feltüntette az adott műsor szerepeltetésének vállalt időpontját és ez az időpont letelt"). Ha NEM tette, akkor itt megfoghatók, de érdemes előtte pár hivatalos képernyőfotót rögzíteni a honlapról. S persze nem árt az eldugott részeket se felkeresni.
De érdemi segítséget egy ügyvéd vagy az NMHH, mint hatóság adhat a kérdésben. Az egyéb itteni beszélgetés egyikőtök ügyét se mozdítja előre, a kívülállókat pedig akár el is riaszthatja a topictól.
Ha csak a jogi oldalt nézzük, akkor a téma inkább a jogász topicba való.

S nagyon off: Nem mindenkit érdekelnek ilyen mértékben a sportcsatornák.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#13011) darvinya válasza azbest (#13008) üzenetére


darvinya
titán

Már MNHB és NFH sincs e-űrlap, azaz szep. óta karbantartják.

Milyen érdekes.

Jó, baromságokat bejelenthető, pl: sugárzott adással kapcsolatban.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13012) XIII Ramses


XIII Ramses
aktív tag

Sziasztok. Ha valakinek van esetleg elfekvőben egy mindig tv CI Modul, szívesen megvásárolnám tőle (kedvezményesen 😃). Úgy tudom, a modul nincs párosítva a kártyával, így használhatnám vele az enyémet. Köszönöm.

(#13013) Voice24 válasza róland (#13010) üzenetére


Voice24
őstag

Nekem a sport1/2 fáj jobban, de a History is hiányozni fog , azt is szívesen néztük. De hogy tovább riasszam a kívülállókat a fórumtól (vagy a mindigtévétől), leírom, hogy mintha az utóbbi napokban gyengébbnek látnám a képminőséget is. És ezt most teljesen komolyan írom, tényleg így látom. :K

(#13014) darvinya válasza Voice24 (#13013) üzenetére


darvinya
titán

Így van.
És milyen lesz még.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13015) interstate76 válasza róland (#13010) üzenetére


interstate76
addikt

Én nem a sportcsatik elvétele miatt távozom a Mindig TV-től, hisz már javában tudtam, hogy nem lesz Sport 1 és Sport 2, amikor még úgy voltam vele, hogy nem váltok szolgáltatót. Az eljárás elvtelensége háborít fel és az, hogy olyasmire hivatkoznak, ami alapján akár az összes csatornát lecserélhetnék a csomagjainkban, ami nyilvánvalóan egészen elképesztő lenne akkor is, ha az ÁSZF-ük szerint teljesen megalapozott. Ha azonban ezt megírod nekik, akkor kb. annyi a válaszuk, hogy "akkor is". :W

Még véletlenül sem szeretnék elijeszteni senkit a topiktól, azonban úgy érzem, hogy ez a téma is hozzátartozik a Mindig TV lehető legszéleskörűbb bemutatásához.

(#13006) darvinya Azt eddig is tudtuk, hogy 2x2 néha 5, úgy látszik, azt is meg kell tanulnunk, hogy 1 néha egyenlő 2-vel.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#13016) Freddy76


Freddy76
addikt

Sziasztok,
Vettem egy MinDig TV családi csomagot, CA foglalattal, és egy Hama flat 43 szobaantennát. Azt hittem, összedugok mindnet mindennel, és tökéletes lesz. Nost, antennát összedugtam a TV-vel, a TV (Panasonic 42st60 plazma) betettem a CA foglalatot, abba a kártyát, és semmi. De abszolút semmi. Még zaj sem, zörej sem, semmi. Zugligetben lakok, az Antenna Hungária szerint pár km-re és tökéletes rálátással két toronyra (Széchenyi-hegy, Hármashatár-hegy) is, elvileg szobaantenna elég. De itt semmi sincs. A TV a közös interfészt nem ismeri fel. Mi lehet a gond?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#13017) Jester01 válasza Freddy76 (#13016) üzenetére


Jester01
veterán

Először is nézd meg, hogy modul és kártya nélkül a szabadon fogható adások jönnek-e.

Ja és nézd meg nem fordítva tetted-e be a kártyát (a modult azt hiszem nem lehet) és eléggé be van-e csúsztatva.

[ Szerkesztve ]

Jester

(#13018) Freddy76 válasza Jester01 (#13017) üzenetére


Freddy76
addikt

Most próbáltam modul és kártya nélkül. Semmi. A TV tök süket, mintha semmit nem csatlakoztattam volna hozzá...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#13019) Jester01 válasza Freddy76 (#13018) üzenetére


Jester01
veterán

dvb-t csatornakeresést csináltál?

Jester

(#13020) Freddy76 válasza Jester01 (#13019) üzenetére


Freddy76
addikt

Nem tudok. A lehetséges bemenetek között nem is látom az antennát, csak a HDMI 1-2-3, AV1, AV2 (ezen belül video vagy component választható), továbbá a TV (analóg) a választási lehetőség. Végigpróbáltam mindet, és a beállítások menüben sehol sem kínálja fel a csatornakeresést.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#13021) Freddy76


Freddy76
addikt

Lehet, hogy rossz az antenna?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#13022) Jester01 válasza Freddy76 (#13020) üzenetére


Jester01
veterán

A leírásban én ezt találtam:

1. Jelenítse meg a TV kiválasztása képernyőt a TV gombbal.
2. Válassza ki az üzemmódot a ^ / v gombokkal, és nyomja meg az OK
gombot a beállításhoz.
DVB-C / DVB-T / Analogue
3. Hívja elő a menüt a következővel: MENU
4. Válassza ki az Beállítások Hangolás menü elemeket a ^ / v
gombokkal, és nyomja meg az OK gombot a hozzáféréshez.
DVB-C hangolás menü / DVB-T hangolás menü / Analóg hangolás menü
A menünév a TV üzemmódtól függően változik.

A hangolás menünek akár antenna nélkül is be kellene jönni, amíg nem próbál hangolni addig nem tudhatja, rossz-e ...

Ja és még egy ilyet is találtam: "A funkcióelemek a kiválasztott országtól függnek." Lehet, hogy Magyarország esetén csak analógot kínál? Próbáld ideiglenesen átállítani mondjuk Németországra.

[ Szerkesztve ]

Jester

(#13023) Jester01


Jester01
veterán

És még egy releváns, szerintem ez lesz a nyerő:

Beállítások Hangolás menü

TV jel hozzáadása
Hozzáadja a TV üzemmódot.
Ez a funkció akkor érhető el, ha átugorja valamelyik hangolási üzemmódot
a készülék első használatakor, az Automatikus beállítás során.

Első használatkor valószínűleg DVB-T nélkül lett beállítva, itt be lehet kapcsolni. Illetve persze ott van az automatikus beállítás lehetősége is.

[ Szerkesztve ]

Jester

(#13024) Freddy76 válasza Jester01 (#13022) üzenetére


Freddy76
addikt

Csak analógot kínál.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#13025) Freddy76 válasza Jester01 (#13023) üzenetére


Freddy76
addikt

És valóban. Jövök sörökkel.

Nagyon köszönöm a segítséget.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#13026) fezsoo


fezsoo
aktív tag

Sziasztok.

Van màr valami a Csàvolyi adótoronyról, hogy mikor indulnak rajta a kiegészìtő csomagok?
Megvàrjàk a jövő évet, vagy hamarabb indul?

Samsung Galaxy A70; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f

(#13027) Jester01


Jester01
veterán

November 1 van és nem tudom nézni a eurosport-ot. Mivel nem teljesítik a hatályos ÁSZF-ben lévőket kártérítést követelek! Továbbá, mivel a jogtulajdonos engedélye nélkül továbbra is a sport tv-t sugározzák, ezért nekik is fizessenek valamint az egész vezetőséget a szerzői jogvédők szokásos szigorával zárják börtönbe ;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

Jester

(#13028) ludla válasza Jester01 (#13027) üzenetére


ludla
őstag

Vicc kategória a MindigTv!!! Se hol semmi csatorna változás!

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#13029) korcsi válasza ludla (#13028) üzenetére


korcsi
veterán

Most meg az a baj, hogy nincs változás? :D

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#13030) ludla válasza korcsi (#13029) üzenetére


ludla
őstag

Én örülök a változásnak :) Valakivel össze keversz;)

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#13031) darvinya


darvinya
titán

Én meg örülök, hogy nincs változás.
Biciklizni eddig is bicikliztem. :DDD

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13032) interstate76 válasza darvinya (#13031) üzenetére


interstate76
addikt

Nálam meg már nincs Mindig TV - jövő héten jön a UPC és a Horizon Go. :D Utóbbit már ki is próbáltam (van a családban UPC-s előfizu, csak nem akartam más Horizon Go-ján élősködni), királyság. Nem kell sem STB, sem DVB-C tuneres monitor vagy TV, bőven elég hozzá a kici kínai mini pécém. Ahogy a Digi Online-hoz is, amit szintén kipróbáltam és szintén királyság. Kezdem nem érteni a szolgáltatókat, hogy miért nem a neten való műsorterjesztés a fő csapásirány. Csak azért, mert kevesebbet tudnának szakítani, vagy van technológiai oka is? Ma már szinte mindenhol van netelőfizetés.

A Mindig TV-vel kapcsolatos szakításomat félretéve, kíváncsiságból kérdezem: tudja valaki, hogy a Mindig TV-nél miért nincs online app a műsorokhoz, ill. hogy miért csak az ingyenesekhez van? Nekem egyszer azt írták ezzel kapcsolatban, hogy a kábeles műsorterjesztőknek van engedélyük, de ők is tárgyalnak a dologról. Erre én megírtam nekik, hogy a T-Home a Sat TV előfizetőinek is ad TV GO-hozzáférést, pedig az nem kábelen megy (tudom, hogy egyébként kábelen is szolgáltatnak, de ha jogos lett volna, amit a Mindig TV üsz. írt nekem, akkor a műholdas előfizetőiknek nem adhatnának TV GO-t), amire ismét az volt a válasz - anélkül, hogy kitértek volna az általam feszegetett ellentmondásra -, hogy tárgyalnak. Van ebben valami változás, vagy abszolút tétlenül nézik, hogy most már a Digi is nézhető a neten?

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#13033) darvinya válasza interstate76 (#13032) üzenetére


darvinya
titán

Nálam horror áron van minden, mert Thome-os kábel alagút és ezt kihasználva monopól árat alkalmaznak.

Röviden: Balf…ok.
Hosszabban: Tipikus állami felfogás, lassú és érthetetlen.

Up a csatornákhoz:
Eddig tartott, most változtattak. :O
De nem teljesen ok minden.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13034) interstate76 válasza darvinya (#13033) üzenetére


interstate76
addikt

"Nálam horror áron van minden, mert Thome-os kábel alagút és ezt kihasználva monopól árat alkalmaznak."

Sajnálatos helyzet. :(

Egyébként nekem először kifejezetten rugalmasnak tűntek a Mindig TV-sek, még az ügyfélszolgálatuk válaszidejével is elégedett voltam. Sőt, nem egyszer vitatkoztam itt valakivel, hogy miért mindig csak szidja őket, amikor ár/érték arányban szerintem ők az egyik, ha nem a legjobb szolgáltató. Az előző hsz-emben említett levelezés volt az első szeg a koporsójukba, amikor olyasmit írtak, ami nem volt logikus, ezt meg is írtam nekik, de kikerülték a választ és csak mellébeszéltek, majd ezt követte a már unalomig ismert, jelenleg is zajló történet a csatorna csere-berével (hogy nézne napi 24 órában "A farm, ahol élünk"-öt a Story 4-en, aki kitalálta :) ) és a kötbérhez való ragaszkodással.

Emellett tényleg nem értem, hogy olyan kapcsolatrendszerrel, ami nekik van, hogy a fenébe lehetnek az online műsorszolgáltatás terén ennyire durván lemaradva a többi szereplőtől. Nekik kellett volna először bevezetni. Tárgyalnak. :N

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#13035) darvinya válasza interstate76 (#13034) üzenetére


darvinya
titán

Telenor MyTv amit MindigTv adja, ott van nem csak ingyenes.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13036) interstate76 válasza darvinya (#13035) üzenetére


interstate76
addikt

Na jo, de az ingyen jar Mindig TV-s elofizuhoz, mint a TV GO, Horizon Go es a Digi Online az erintett szolgaltatoknal? Mert nekem az elofizu melle jaro ingyenesre irtak, hogy csak kabeles szolgaltato nyujthatja.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#13037) Bozek válasza ludla (#13028) üzenetére


Bozek
nagyúr

Vasvári tornyon már megcsinálták, most néztem TransEdit-el.

(#13038) Voice24


Voice24
őstag

Megírtam levélkém a média- és hírközlési biztosnak, kíváncsian várom a válaszát. Bár, mivel állami cégről van szó, nem nagyon reménykedek pozitív válaszban. Ha egy nemzetközi multiról lenne szó, talán több esélyünk lenne...
Egyenlőre tehetetlen düh van bennem a két sportcsatorna meg a History elvétele miatt, és jelen állás szerint csak jelentős pénzkiadással (kötbér fizetése, vagy hűség nélküli másik szolgáltató párhuzamos megrendelése) tudnám őket ismét nézni.

(#13039) Krill77


Krill77
őstag

Hi. A kis alcor boxunkra gyakran rájön, hogy egymás után feldobja a "csatorna lista frissítés" szöveget. Természetesen pont a legrosszabbkor. Ki lehet ezt kapcsolni?
Köszi

(#13040) darvinya válasza Krill77 (#13039) üzenetére


darvinya
titán

Nem, vagy írsz egy fw-t rá ami nem tartalmazza.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13041) Krill77 válasza darvinya (#13040) üzenetére


Krill77
őstag

Köszi. Akkor írok egyet. Ha tudom, h csak ennyi nem is kérdem. (^_-)

(#13042) róland


róland
veterán

Kinek mennyi ideig tart még a hűségideje? Lehet, hogy Karácsony-Újév táján érdekelne egy még 2-3 hónapig használható MindigTV Extra Családi Conax kártya.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#13043) Voice24 válasza róland (#13042) üzenetére


Voice24
őstag

Az enyém jövő szeptemberig...

(#13044) róland válasza Voice24 (#13043) üzenetére


róland
veterán

Az hosszú. :( (Csak pár hónapnyi kellene kipróbálni OpenELEC-es HTPC-ben.)

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#13045) darvinya válasza róland (#13042) üzenetére


darvinya
titán

Feb. közepéig van előre fizetettemen.

Bp.-i vagyok.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13046) róland válasza darvinya (#13045) üzenetére


róland
veterán

Ha nem tudod lemondani, írj rám november 25. után.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#13047) darvinya válasza róland (#13046) üzenetére


darvinya
titán

Előrefizetetnél lemondás szolgáltatás megszakítással.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#13048) hati válasza róland (#13044) üzenetére


hati
addikt

Mit próbálnál ki rajta? Hogy megy-e?

(#13049) róland válasza hati (#13048) üzenetére


róland
veterán

OpenELEC OSCAM kiegészítőjét HTPC-n. (De épp elég 2-3 hónap kipróbálni.)

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#13050) korcsi válasza róland (#13049) üzenetére


korcsi
veterán

Linux alatt működik.

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.