Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Feladtam a küzdelmet...
-
joecontra
addikt
donjohnson, looser
Köszönöm a válaszokat!Üdv,
J -
looser
addikt
Igazatok van, én Wayteq tableteket nézegettem s közben belefutottam. De mintha valamelyik nagy láncnál is ugyanennyi lenne.
Más. Fentebb magam is ajánlottam valakinek a 9e Ft körül kapható Extra kártyát, de ahhoz akkor kell aktiválási díjat fizetni? Mondjuk még azzal is olcsóbb lenne, mint feltölteni. Bár most hirtelen nem tudom, honnan veszem, hogy van aktiválási díj... -
raziel01
veterán
válasz
regvoltrossz #3045 üzenetére
min 50 ezer és 0% THM van most.
-
looser
addikt
válasz
joecontra #3042 üzenetére
Ez is egy jó választás lehet mostanában. Ráadásul kamatmentes hitel, bár gondolom ez nem nagyon számít :-)
-
joecontra
addikt
Hali!
Hol érdemes MindigTV-s STB-ket nézegetni?
Üdv,
J -
azbest
félisten
válasz
Killing #3040 üzenetére
Ott a listán, Családi műsorcsomag 6 hónap 14 200 Ft
egyébként meg bevásárló központban, ha jársz... (szegedi tescoban láttam ilyen mindigtv polcot a tévés részen, de nem néztem milyen kártyákat árulnak)
Nem tudom közvetlen a mindigtévésektől (AH) lehet -e venni, vagy csak viszonteladóktól.Kihelyezett Ügyfélszolgálat: Szegedi ügyfélszolgálati iroda (Maxtronik Bt.: Elektronikai Szerviz és Szaküzlet) [link]
Cím: Szeged, 6721. Berlini krt. 5/a
Nyitva tartás: H-P: 8:00-18:00, Szombat: 9:00-12:00Vagy megnézni a listát hogy elvileg hol árulják szegeden: [link]
-
azbest
félisten
válasz
Killing #3038 üzenetére
Tudtommal lehet, ezt találtam egyik forgalmazónál: [link]
Láttam, hogy korábban már többször felmerült a feltöltőkártyás töltögetés nálad. Gondolkoztál már havidíjas konstrukcióra váltáson? Csoportos beszedési megbízással is lehet fizetni, bár igaz 2490*12 az kicsit több, mint az éves feltöltőkártya.
-
Killing
addikt
Ezt néztem, írtak egy feltöltési lehetőségről, nekem most egy lejárt Alap extra csomagom van. Erre csak az alap extrát lehet megint feltölteni vagy a családit is? [link]
Feltöltöltési lehetőség (Ugyanarra a csomagra) Szolgáltatás díja bruttó (Ft)
Alap műsorcsomag 6 hónap 7 400 Ft
Alap műsorcsomag 12 hónap 14 000 Ft
Családi műsorcsomag 6 hónap 14 200 Ft
Családi műsorcsomag 12 hónap 26 990 Ft
HBO (SD) csatorna 6 hónap 13 800 Ft
HBO (SD) csatorna 12 hónap 25 200 Ft
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #3036 üzenetére
Mondom hogy családinál nem az alap és a családi különbségét kell fizetni.A feltöltőkártya fix összegű, az érvényességi időt növeli az alapcsomagból hátralévő időből átszámolt érték.
családi 1 éves feltöltő: 26 990 Ft
Akár 9ezres vagy 15 ezres éves alapkártyát veszünk alapul, ez elvileg +197 családi csomagos napot ér.
bruttó 40 Ft napidíjjal számolnak az alapcsomagnál, míg 74ft napidíj a családinálTehát, ha hosszabb időre akarja, mint egy év és tényleg nincs semmi rejtett költség a 9ezres kártyánál, akkor persze hogy olcsóbban kapja meg azokat a plusz napokat.
-
azbest
félisten
Az az új előfizetés, mivel neki már van aktivált kártyája, így a feltöltés olcsóbb valamivel.
http://www.mindigtvextra.hu/files/static/AH_MinDigTV_Extra_ASZF_20120213__2_.pdf
1. Díjak
1.1 Határozott idejű és előre történő fizetési módot tartalmazó szerződések
Egyszeri belépési díj: bruttó 2.899- Ft
Kártya aktiválási díj: bruttó 2.899- Ft kártyánként
Alap műsorcsomag esetében:
Hat hónapos határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 7.794- Ft / hat hónap
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 7.600- Ft / hat hónap
Egy éves határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 15.588- Ft / egy év
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 14.000- Ft / egy év
Családi műsorcsomag esetében:
Hat hónapos határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 14.940- Ft / hat hónap
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 14.200- Ft / hat hónap
Egy éves határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 29.880- Ft / egy év
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 26.990- Ft / egy évMondjuk az akciózás miatt nem egyezik teljesen az összeg.
szerk: jaja, ez egyezik is az aszf-fel
-
lsc
nagyúr
válasz
Killing #3027 üzenetére
De van egy ilyen is
Feltöltöltési lehetőség (Ugyanarra a csomagra) Szolgáltatás díja bruttó (Ft)
Alap műsorcsomag 6 hónap 7 400 Ft
Alap műsorcsomag 12 hónap 14 000 Ft
Családi műsorcsomag 6 hónap 14 200 Ft
Családi műsorcsomag 12 hónap 26 990 Ft
HBO (SD) csatorna 6 hónap 13 800 Ft
HBO (SD) csatorna 12 hónap 25 200 FtItt [link].
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #3031 üzenetére
Nem különbözetet. Ha alapot családira vált, akkor átszámolják hogy a megmaradt alap napok ára hány családis napnak felel meg és annyi lesz az érvényessége. Ha rátölt az is teljes áron megy, annyival hosszabbodik a lejárat, nem különbözetet fizet legjobb tudomásom szerint.
De erre van az aszf, ott kell megnézni, mert az a biztos... az a szerződés. Ott szerepel a 43adik oldalon a feltöltőkártya is.
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #3028 üzenetére
Nem így működik, nem kell külön alap és családi feltöltés... a családi tartalmazza az alapot is. Az ászf-ben van pontosan leírva, hogy számítják be az alapcsomag hátralevő napjait ha családira váltatja az alap kártyát.
Tehát, a példa kedvért, ha vesz egy 12 havi alap kártyát és még mellé egy 12 havi családi feltöltő kártyát, akkor több, mint 1 de kevesebb mint 2 évre való családi feltöltése lenne (pontos időtartam az aszf -ben leírtak szerint).
Annyiból lehet próbálkozni olcsóbban, hogy az eredetileg box-okkal együtt árult 9 ezres éves kártyát váltja át valamelyik családi feltöltővel, de persze érdemes utánanézni nem kell-e külön aktiválást fizetni a 9ezres kártyánál vagy nincs e más buktatója.
-
darvinya
titán
válasz
Killing #3027 üzenetére
Pl:.Extra kártya 12 havi 9000Ft-ért ezt veszed meg és ehhez kéred a családit.
Ez csak javaslat.Mert különben az alap extra 12 havi feltöltés 15000 Ft és akkor erre jönn még családi.
A 15 és a 9 között van egy kis különbség.
A régi kártyát meg vissza a AH-hoz.
-
Tamás88
őstag
Dörög az ég. Majd most kiderül, hogy mit fog produkálni a MindigTV.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A alapcsomag 6 havi feltöltőkártya 7400 forintba kerül ez alapján, de a családi csomag 6 hónapos feltöltőkártya árát sehol sem találtam. Mennyibe kerül ez?Valamint van nekem egy lejárt conax kártyám (feltöltős, alap extra 6 havi műsörcsomag volt rajta, már tavaly lejárt) erre rá lehet aktiválni a családi csomagot?
-
-
Tamás88
őstag
válasz
darvinya #2997 üzenetére
Na akkor én is csatlakoznék. Van egy 80GB-os HDD amivel USB-n keresztűl lehet csatlakoztatni a TV-re. A kérdésem az, hogy milyen fájlrendszerre formatáljam a lemezt? Az NTFS-t csak olvassa, a Fat32-t pedig írja is, de csak 4 GB-ig lehet rajta adatokat tárolni. Illetve van még egy "gyors fájlformátum", amikor teletömi a lemezt.
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
Az olcsó box-oknak eleve conax olvasója van, nem pedig CI slotja. A ci slot-ba kellene még conax cam modul. Korábban már megjegyezted hogy itt valami nem kerek, erre a magyarázat: nem csak conax kódolás létezik, hanem sok másfajta is (pl: nagra, viaccess...) ezért a műholvevőknél például inkább CI slotot használnak, amibe aztán a tulajdonos majd olyan fajta cam modult tehet, amilyen kódolású az előfizetett műsor. Mivel nálunk csak egy féle dvb-t adás van, s ennek a kódolása conax, így a legtöbb kártyás készülék csak ezt a kódolást támogatja, mert fix olvasója van, csak erre van felkészítve. Létezik ci slotos dvb-t vevő készülék is, de azok ritkábbak és drágábbak, azok komolyabb készülékek.
Tehát az említett box-okba közvetlenül a kártyát lehet behelyezni. A box távirányítójával tudsz adást váltani, annak az epg menöjét nézegetheted, azon állíthatod be a felvételt. Azt szokták mondani hogy a komolyabb tévéknek jobb a képe, mintha külső box-ot kötnek rájuk hdmi kábellel. Ennek az lehet az oka, hogy a komoly tévék képjavító trükköket is csinálnak, míg a boxok többsége egyszerűen, változtatás nélkül kiadja azt a képet, amit vesz.
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #3009 üzenetére
A hdmi-cec csak vezérli a készüléket. A blu-ray (DB-Cxxxx) box saját dvb-t vevőjével és kártyaolvasójával készíti a felvételt a merevlemezére. Ezt a saját távirányítójával is meglehetne tenni tetszőleges tévével. A tévé csak megjeleníti azt, amit a box kiad magából. Egyébként nagyon gáz a samsung weblapja és a linkelt outleté is, mert nem írják melyik készülék alkalmas dvb-t vételre. Bár az outleten ha jól láttam csak lejátszók szerepeltek most.
Az antennát a boxhoz kötötted, nem?
Közben látom, hogy csak a magyar samsung oldal ilyen béna, a németen részletesebb adatok vannak. Meg hogy nem csak BD-C hanem sok más fajta felvevős/dvb-t is van. Ha jól sejtem ezek a dvb-t felvevősek: [link] 450-600 euro
-
azbest
félisten
Nem kell túlbonyolítani, szerintem szimplán egy box kell neki, ami tud felvenni (már ajánlottatok is ilyet). Azt használja a tévénézéshez hdmi kábellel a tévéhez kötve, a kártyát természetesen át kell tenni a box-ba. Újonnan 10eft körül kapni ezeket.
(#3006) darvinya: a blu-ray
lejátszókfelvevők továbbra sem tudnak felvenni hdmi kábelről. A WayteQ hd95cx vagy Alcor hd2800 box-os tanácsod tűnik a legmegfelelőbbnek. -
darvinya
titán
A dekóder javaslat nem vicc, mert egy használt WayteQ HD90CX 2000Ft-nál többet nem ér és arra jó hogy éjszakai felvételeket készíts és visszanézd.
A link csak a kérdésedre válasz, hogy mennyi is Blu(e)Ray.
Így csak egy kártya kell meg a dekóder.
Kártya 1 év pre -paid kb.21000Ft+2000Ft dekóder, ha akarsz extra műsorokat. -
darvinya
titán
Akkor vegyél WayteQ vagy Alcor -t.
Samu Blu Ray outletA többieknek ha nehéz akkor ne olvasd.
Nincs kedvem ebben a melegben szófososdit játszani.
Aktív témák
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest