Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
Akkor vegyél WayteQ vagy Alcor -t.
Samu Blu Ray outletA többieknek ha nehéz akkor ne olvasd.
Nincs kedvem ebben a melegben szófososdit játszani.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
A dekóder javaslat nem vicc, mert egy használt WayteQ HD90CX 2000Ft-nál többet nem ér és arra jó hogy éjszakai felvételeket készíts és visszanézd.
A link csak a kérdésedre válasz, hogy mennyi is Blu(e)Ray.
Így csak egy kártya kell meg a dekóder.
Kártya 1 év pre -paid kb.21000Ft+2000Ft dekóder, ha akarsz extra műsorokat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
Nem kell túlbonyolítani, szerintem szimplán egy box kell neki, ami tud felvenni (már ajánlottatok is ilyet). Azt használja a tévénézéshez hdmi kábellel a tévéhez kötve, a kártyát természetesen át kell tenni a box-ba. Újonnan 10eft körül kapni ezeket.
(#3006) darvinya: a blu-ray
lejátszókfelvevők továbbra sem tudnak felvenni hdmi kábelről. A WayteQ hd95cx vagy Alcor hd2800 box-os tanácsod tűnik a legmegfelelőbbnek.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz darvinya #3009 üzenetére
A hdmi-cec csak vezérli a készüléket. A blu-ray (DB-Cxxxx) box saját dvb-t vevőjével és kártyaolvasójával készíti a felvételt a merevlemezére. Ezt a saját távirányítójával is meglehetne tenni tetszőleges tévével. A tévé csak megjeleníti azt, amit a box kiad magából. Egyébként nagyon gáz a samsung weblapja és a linkelt outleté is, mert nem írják melyik készülék alkalmas dvb-t vételre. Bár az outleten ha jól láttam csak lejátszók szerepeltek most.
Az antennát a boxhoz kötötted, nem?
Közben látom, hogy csak a magyar samsung oldal ilyen béna, a németen részletesebb adatok vannak. Meg hogy nem csak BD-C hanem sok más fajta felvevős/dvb-t is van. Ha jól sejtem ezek a dvb-t felvevősek: [link] 450-600 euro
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Az olcsó box-oknak eleve conax olvasója van, nem pedig CI slotja. A ci slot-ba kellene még conax cam modul. Korábban már megjegyezted hogy itt valami nem kerek, erre a magyarázat: nem csak conax kódolás létezik, hanem sok másfajta is (pl: nagra, viaccess...) ezért a műholvevőknél például inkább CI slotot használnak, amibe aztán a tulajdonos majd olyan fajta cam modult tehet, amilyen kódolású az előfizetett műsor. Mivel nálunk csak egy féle dvb-t adás van, s ennek a kódolása conax, így a legtöbb kártyás készülék csak ezt a kódolást támogatja, mert fix olvasója van, csak erre van felkészítve. Létezik ci slotos dvb-t vevő készülék is, de azok ritkábbak és drágábbak, azok komolyabb készülékek.
Tehát az említett box-okba közvetlenül a kártyát lehet behelyezni. A box távirányítójával tudsz adást váltani, annak az epg menöjét nézegetheted, azon állíthatod be a felvételt. Azt szokták mondani hogy a komolyabb tévéknek jobb a képe, mintha külső box-ot kötnek rájuk hdmi kábellel. Ennek az lehet az oka, hogy a komoly tévék képjavító trükköket is csinálnak, míg a boxok többsége egyszerűen, változtatás nélkül kiadja azt a képet, amit vesz.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz darvinya #3016 üzenetére
Ne is mond... szabadságon van az épület igazgatója és csak ő jogosult kiadni a központi légkondicionálás gombjának megnyomását . Holnapra esőt jeleznek... hátha nem csak meleg pára lesz. Bár itthon lemehetnék a szerverszobába valami karbantartás indokkal
[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
válasz darvinya #2997 üzenetére
Na akkor én is csatlakoznék. Van egy 80GB-os HDD amivel USB-n keresztűl lehet csatlakoztatni a TV-re. A kérdésem az, hogy milyen fájlrendszerre formatáljam a lemezt? Az NTFS-t csak olvassa, a Fat32-t pedig írja is, de csak 4 GB-ig lehet rajta adatokat tárolni. Illetve van még egy "gyors fájlformátum", amikor teletömi a lemezt.
-
azbest
félisten
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A alapcsomag 6 havi feltöltőkártya 7400 forintba kerül ez alapján, de a családi csomag 6 hónapos feltöltőkártya árát sehol sem találtam. Mennyibe kerül ez?Valamint van nekem egy lejárt conax kártyám (feltöltős, alap extra 6 havi műsörcsomag volt rajta, már tavaly lejárt) erre rá lehet aktiválni a családi csomagot?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tamás88
őstag
Dörög az ég. Majd most kiderül, hogy mit fog produkálni a MindigTV.
-
Killing
addikt
Ez a kártya ára új szerződéskötés esetén, nekem meg csak a feltöltőkártya kell mert Conax kártyám és minden másom is van, csak lejárt a 6 havi feltöltésem.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
darvinya
titán
válasz Killing #3027 üzenetére
Pl:.Extra kártya 12 havi 9000Ft-ért ezt veszed meg és ehhez kéred a családit.
Ez csak javaslat.Mert különben az alap extra 12 havi feltöltés 15000 Ft és akkor erre jönn még családi.
A 15 és a 9 között van egy kis különbség.
A régi kártyát meg vissza a AH-hoz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz darvinya #3028 üzenetére
Nem így működik, nem kell külön alap és családi feltöltés... a családi tartalmazza az alapot is. Az ászf-ben van pontosan leírva, hogy számítják be az alapcsomag hátralevő napjait ha családira váltatja az alap kártyát.
Tehát, a példa kedvért, ha vesz egy 12 havi alap kártyát és még mellé egy 12 havi családi feltöltő kártyát, akkor több, mint 1 de kevesebb mint 2 évre való családi feltöltése lenne (pontos időtartam az aszf -ben leírtak szerint).
Annyiból lehet próbálkozni olcsóbban, hogy az eredetileg box-okkal együtt árult 9 ezres éves kártyát váltja át valamelyik családi feltöltővel, de persze érdemes utánanézni nem kell-e külön aktiválást fizetni a 9ezres kártyánál vagy nincs e más buktatója.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz darvinya #3031 üzenetére
Nem különbözetet. Ha alapot családira vált, akkor átszámolják hogy a megmaradt alap napok ára hány családis napnak felel meg és annyi lesz az érvényessége. Ha rátölt az is teljes áron megy, annyival hosszabbodik a lejárat, nem különbözetet fizet legjobb tudomásom szerint.
De erre van az aszf, ott kell megnézni, mert az a biztos... az a szerződés. Ott szerepel a 43adik oldalon a feltöltőkártya is.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz Killing #3027 üzenetére
De van egy ilyen is
Feltöltöltési lehetőség (Ugyanarra a csomagra) Szolgáltatás díja bruttó (Ft)
Alap műsorcsomag 6 hónap 7 400 Ft
Alap műsorcsomag 12 hónap 14 000 Ft
Családi műsorcsomag 6 hónap 14 200 Ft
Családi műsorcsomag 12 hónap 26 990 Ft
HBO (SD) csatorna 6 hónap 13 800 Ft
HBO (SD) csatorna 12 hónap 25 200 FtItt [link].
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
azbest
félisten
Az az új előfizetés, mivel neki már van aktivált kártyája, így a feltöltés olcsóbb valamivel.
http://www.mindigtvextra.hu/files/static/AH_MinDigTV_Extra_ASZF_20120213__2_.pdf
1. Díjak
1.1 Határozott idejű és előre történő fizetési módot tartalmazó szerződések
Egyszeri belépési díj: bruttó 2.899- Ft
Kártya aktiválási díj: bruttó 2.899- Ft kártyánként
Alap műsorcsomag esetében:
Hat hónapos határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 7.794- Ft / hat hónap
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 7.600- Ft / hat hónap
Egy éves határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 15.588- Ft / egy év
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 14.000- Ft / egy év
Családi műsorcsomag esetében:
Hat hónapos határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 14.940- Ft / hat hónap
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 14.200- Ft / hat hónap
Egy éves határozott időre létrejövő szerződés esetén:
A Szolgáltatás díja: bruttó 29.880- Ft / egy év
Szolgáltatás meghosszabbításának díja: bruttó 26.990- Ft / egy évMondjuk az akciózás miatt nem egyezik teljesen az összeg.
szerk: jaja, ez egyezik is az aszf-fel
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
De szerinted melyik az olcsóbb?
12 havi pre -paid alap extra
14000Ft vs 9000Ft?És erre rá a családi.
27000Ft-14000Ft (ami a meg újításnál 14000Ft az alap extra)
vagy
27000Ft-14000Ft (ami új kártya vásárlása esetén 9000Ft az alap extra)[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz darvinya #3036 üzenetére
Mondom hogy családinál nem az alap és a családi különbségét kell fizetni.A feltöltőkártya fix összegű, az érvényességi időt növeli az alapcsomagból hátralévő időből átszámolt érték.
családi 1 éves feltöltő: 26 990 Ft
Akár 9ezres vagy 15 ezres éves alapkártyát veszünk alapul, ez elvileg +197 családi csomagos napot ér.
bruttó 40 Ft napidíjjal számolnak az alapcsomagnál, míg 74ft napidíj a családinálTehát, ha hosszabb időre akarja, mint egy év és tényleg nincs semmi rejtett költség a 9ezres kártyánál, akkor persze hogy olcsóbban kapja meg azokat a plusz napokat.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Ezt néztem, írtak egy feltöltési lehetőségről, nekem most egy lejárt Alap extra csomagom van. Erre csak az alap extrát lehet megint feltölteni vagy a családit is? [link]
Feltöltöltési lehetőség (Ugyanarra a csomagra) Szolgáltatás díja bruttó (Ft)
Alap műsorcsomag 6 hónap 7 400 Ft
Alap műsorcsomag 12 hónap 14 000 Ft
Családi műsorcsomag 6 hónap 14 200 Ft
Családi műsorcsomag 12 hónap 26 990 Ft
HBO (SD) csatorna 6 hónap 13 800 Ft
HBO (SD) csatorna 12 hónap 25 200 Ft
-
azbest
félisten
válasz Killing #3038 üzenetére
Tudtommal lehet, ezt találtam egyik forgalmazónál: [link]
Láttam, hogy korábban már többször felmerült a feltöltőkártyás töltögetés nálad. Gondolkoztál már havidíjas konstrukcióra váltáson? Csoportos beszedési megbízással is lehet fizetni, bár igaz 2490*12 az kicsit több, mint az éves feltöltőkártya.
-
-
azbest
félisten
válasz Killing #3040 üzenetére
Ott a listán, Családi műsorcsomag 6 hónap 14 200 Ft
egyébként meg bevásárló központban, ha jársz... (szegedi tescoban láttam ilyen mindigtv polcot a tévés részen, de nem néztem milyen kártyákat árulnak)
Nem tudom közvetlen a mindigtévésektől (AH) lehet -e venni, vagy csak viszonteladóktól.Kihelyezett Ügyfélszolgálat: Szegedi ügyfélszolgálati iroda (Maxtronik Bt.: Elektronikai Szerviz és Szaküzlet) [link]
Cím: Szeged, 6721. Berlini krt. 5/a
Nyitva tartás: H-P: 8:00-18:00, Szombat: 9:00-12:00Vagy megnézni a listát hogy elvileg hol árulják szegeden: [link]
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
Hali!
Hol érdemes MindigTV-s STB-ket nézegetni?
Üdv,
J -
looser
addikt
válasz joecontra #3042 üzenetére
Ez is egy jó választás lehet mostanában. Ráadásul kamatmentes hitel, bár gondolom ez nem nagyon számít :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
regvoltrossz
tag
Hitel csak min 25000ft feletti vásárlásra van ennél a cégnél és akkor sem feltétlenül a kamatmentes verzió. Tapasztalat..
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
raziel01
veterán
válasz regvoltrossz #3045 üzenetére
min 50 ezer és 0% THM van most.
-
looser
addikt
Igazatok van, én Wayteq tableteket nézegettem s közben belefutottam. De mintha valamelyik nagy láncnál is ugyanennyi lenne.
Más. Fentebb magam is ajánlottam valakinek a 9e Ft körül kapható Extra kártyát, de ahhoz akkor kell aktiválási díjat fizetni? Mondjuk még azzal is olcsóbb lenne, mint feltölteni. Bár most hirtelen nem tudom, honnan veszem, hogy van aktiválási díj...Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
joecontra
addikt
donjohnson, looser
Köszönöm a válaszokat!Üdv,
J -
bolcsodal
addikt
Feladtam a küzdelmet...
They drew first blood....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby rádiós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft