Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Rivaul
üzenetére
Teljesen egyet értek veled.
Nekemis volt már sok bontószökevényem is,és volt amelyik meglepett rendesen.Itt jön a sztori,a kedvencem :
3 éve cimbinek kellett gyorsan egy nagyon olcsó robogó munkába járni mert a kocsiját tk-ra törte.
Elvittem Nyíregyházára motorkereskedésbe ahol már ki voltak szemelve a postás robogók 40-ért.
Volt vagy 15db Piaggio Free,először a szebb állapotúakat kezdtük kipróbálni de az mind gatya volt motorikusan.
Végül egy csúnyát vettünk aminek az ülése szét volt kopva,az idomok mind kötegelővel voltak felfogatva,önindító és duda gombjai kiesva,műszerfal halott,fék,világítás,alapjárat volt,45-50-ig szépen húzott is,1 rúgásra indult.
Haver majdcsak 1 évig nyúzta gond nélkül mire összeszedett egy kis pénzt egy normálisabb kocsira,ekkor felajánlottam neki hogy átveszem tőle,és 30-ba elhoztam.
Én is hajtottam majd 1 évig,igaz én csak heti 1-2 alkalommal ültem rá a kertbe,meg kicsit próbáltam szépítgetni.
Haver csak addig piszkált amíg vissza adtam neki mert ez élete első motorja és megszerette.
A motor köszöni szépen azóta is megy,de mostmár nagyon érik a görgő és variátor szíj csere.
Ez a motor sok mocimat kenterbe vágta tartósság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu