- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
válasz sityupityu #73009 üzenetére
Amugy en egyszer kiprobaltam, talan az Ipon-nak ezt az eper illatu motorolajat.
Haat, maximum akkor volt eper illata, mielott el nem egett
Viszont tenyleg kevesbe volt jellegzetes 2T szaga a robogonak, raadasul haver akkoriban ra is kattant, aztan elkunyizta tolem.
Akkoriban 123-as 2.5-es dizel Mercivel maszkalt, ami kb minden olajszarmazekkal elindult es ment, ami letezik.
A gond az volt, hogy konkret langosozo illat volt mikor elment az utcan a sok hasznalt etolajtol.
1 tank "uzemanyaghoz" hozzaontottunk egy fel litert ebbol, es total elvette a szagatAmugy erdekes, de nekem soha nem voltak ilyen budosek a 2T robogoim/motorjaim.
Igaz, mindegyiknel normalis olajat hasznaltam, amit teljesen el is egetett, nem nyomta tele a kipufogot vele, valamint be volt allitva rendesen az olajadagolas.Amiket latok hogy ilyen budosek, azoknal vagy ki van kotve az olajozas es keverekkel jarnak, vagy mar nem az igazi a kompot a motorban, mert benne van az osszes kilometer. Vagy a csoben van egy kisebb olajfinomitonyi trutymo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten