- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Van egy Keeway f-act 50-emmost volt 4 éves. "Újonnan" vettem, és hát volt néhány problémám vele. Garanciába cserélték a hátsó kerékcsapágyat (500Km-nél). A benzinszint mutató full tanknál, csak a feléig tudott felmenni, azt megkókányolta a "szerelő", rá félévre full tanknál folyt a benzin, fél tanknál nem. Azt én megcsináltam benzincsap és tűszelep+fészek csere. A problémám most az (eddig is ilyen volt
), hogy eléggé lágy a első és a hátsó lengéscsillapító. A hátsón tudok állítani, de az elsőn nem. A kérdésem az, hogy ezekben van olaj? (mennyi olaj ill. 10w, 15w, 20w?) Szétszerelési útmutatót kerestem volna, de semmit nem találtam. Érdemes ezeket felújítani egyáltalán? Emlékeim szerint, amikor új volt, akkor is néha volt ilyen "kopogás" ha macskakövön vagy kátyúba mentem vele, de most mintha többször előjönne. Most itt elég olcsón lehet kapni, le van árazva . Megéri? Mert, ha ez is ennyire puha, akkor felesleges.
Folyás nincs, nem rozsdás!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest