Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
A nagynyomású csöveket mindet kicseréltem korábban 12bar-os Semperit csövekre. Csak az AC előtti csövek nem lettek cserélve, de azokban nincs is nyomás se. Nem volt elöregedve, hanem én csíptem oda véletlenül a vázhoz. Tegnap vettem csövet, de ugye hajlított csövet ide maximum gyárit lehetne venni, ha lehetne kapni egyáltalán, így az még lehet, hogy küzdelmes lesz. Aztán az is lehet, hogy berakom az AC-t a lábtartó alá. Úgyis van ott elég hely.
A kivillogtatás itt is megy. Ugye alapvetően ugyanaz a rendszer van benne, mint a Ditech-ben az AC-tól kezdve az injektor, a kompresszor és az ECU, csak az ECU szoftvere más. Mások a befecskendező időzítések.
A kivillogtatás itt is így megy, hogy full gázzal gyújtást ráadni, check lámpa világít, majd elalszik és mikor újra kigyullad, akkor kell elengedni a gázt és akkor kezdi kivillogni a hibakódokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest