Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Extra nagy lett a pangás, lenne egy kérdésem.
Hogyan kell a karburátort helyesen beállítani? Tact-on most kísérleteztem, most nem áll le melegen, viszont szerintem kevés benzint ad indításkor, így hidegen többször meg kell rúgni (püröfög párat, és leáll). Gázt sajnos nem tudok húzni neki olyankor... Ja és hidegen elég masszívan füstöl. Gondolom sikerült túl sok olajat adni neki? Viszont melegen ugyanúgy (sőt jobban) megy. Most már kisebb a "holtpont" induláskor.
-
kcsa
veterán
Micsoda nagytakarítás a topikban...
-
Heffi
őstag
Sr 50 alkatrészbeszerzéshez nem tudtok valami megbízható olcsó forrást? Most épp a hátsó lengéscsillapító eresztette le a fáradtgőzt (meg az olajat).
Esetleg tudtok olyan rugós tagról, amitől kényelmesebb lesz a moci rugózása?
-
DigitXT
félisten
válasz
huszi.gyb #38888 üzenetére
Reverzibilis nyitási technikát mondj... (Hegesztés nélkül.
)
Amúgy köszi, lehet fújok rá WD40-et, bár nem tudom, hogy
hogyan fog eljutni a menethez. Egyszerűbb lenne legurulni
a szerelőhöz: ő tekerte be, tekerje ki... Csak bosszant, hogy
a manuál szerint ez otthon elvégezhető ~5 perces művelet.
Olaj is van, leeresztő tálat is szerváltam, de ez a csavar. -
sifu91
aktív tag
válasz
urbanjozsi #38891 üzenetére
Igen, én már szétszedtem vagy 10*
A dugattyún van darabonként egy- de van amelyik brembon kettő tömítés
-
urbanjozsi
senior tag
Kifutottam az időből.
Tehát van benne dugattyú, azon pedig van tömítés is. Ilyet nem találtam még...... -
golyani
őstag
válasz
urbanjozsi #38889 üzenetére
szivároghat a légtelenítő csavar is akár, illetve a dugattyúknál is. vagy még a két oldal illesztésénél, de az durva lenne.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Ma észrevettem, hogy cseppent az olaj az első féknyeregnél. Kézzel az alját éreztem olajosnak. A kép alapján "csak" 2db kis tömítőalátét van a fékcsőnél. Ezen kívül jöhet máshonnan is olaj belőle?Köszi
-
golyani
őstag
nahát akkor napi tapasztalat:
- RMS szíjat többet az életbe nem veszek. az elméleti 747mm hossz helyett kb 770-et mértem, illetve a 16,5 szélesség ~2-3000km után 15,8mm.
- visszaraktam a gyári yamaha szíjat 10k km-t futott és még 16mm a hossza meg ~753mm, illetve beraktam a 0,5 helyett egy 0,8mm-es hézagolót a fix tárcsa elé. az eredmény az lett, hogy másik szíjhoz képest találtam még 3-4km/h-t. így a korábbi 68-72 helyett ma 72-75 körül mértem android speedometerrel. -
DigitXT
félisten
Srácok! Ha hivatalosan csak 32 Nm-rel kell meghúzni az olajleeresztő kupakot, akkor hogy a faxba nem tudom megmoccintani sem egy 1/2"-os crovával? Be lett tépve nagyon? Mivel, légkulccsal?
Vagy csak be van rohadva? De hát tavaly volt olajcserén elvileg... Gondoltam, hogy "megkocogtatom" az elektromos légkulcsommal, csak az nem fér alá. Veszek majd egy kardáncsuklót, hátha, de elb*szni sem akarom, ha esetleg valamit rosszul csinálnék... Tippek jöhetnek!
-
golyani
őstag
emberek! mi a gyári szíjmérete a hosszú mina blokknak? csak mert találtam három értéket is: [link] és még a webshopokban található 16,5*747. a gyári szíjat lemértem 10k km után ~755mm hosszú. ha lehűl a blokk megmérem a most benne levőt, aztán egy cserét eszközölök a régire, mert gyanús nekem, hogy az rövidebb.
-
javorszky
tag
Igen napi használatban van.Egyik estéről csinálta másik reggelre.Este még motoroztam vele vagy 20-25 km-t.
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
DigitXT #38796 üzenetére
Pontosan így történt. A múltkori 125 4T-vel sem hagyott le nagyon, most is maximálisan figyelt rám. Az meg nem zavar, hogy néha elmegy mellettem, sőt... Jót gurultunk, szépjuhászné úton szerintem is a "maximális" tempót nyomtuk (mármint ami a biztonságot illeti).
SymbianOS: Kicsit úgy érzem kisebbségi komplexusod van azért, mert 50-es roxival mászkálsz... Hát a Tactom még lassabb
Lehet, hogy viszi a 60-70km/h-t, de kényelmesen 55 max. 60 óra szerint (1-2km/h-t csal). De engem nem érdekel, ha együtt megyünk ki, megvárnak, én meg majd húzom neki.
Más: Szombaton az esőre való tekintettel elkértem rokonoktól a CC-t. Így 1 napot állt a robogó. 7-8 rúgásra gyönyörű füstfelhővel indult. Utána végig tolta a vastag füstöt. Csak akkor múlik el, ha terhelésen bemelegítem. Most erőt vettem magamon, állítottam az alapjáraton (megemeltem), így ma reggel volt túl magas a szivatós alapjárat (ezek szerint nem szívató lesz a gond, az működik). Az előző tulaj azt mondta, hogy úgy állította be, hogy bejáratásnál maximális olajzása legyen. Ez most ugrott be. Okozhatja az általam leírt hibát? Köszi
-
wolfnet
tag
Ez ugye nem egészséges.
Minden motoros bemutató végén divat eldurrantani a gumit a közönségnek, mert akkor van a legnagyobb taps.
De amit kiáll a technika a háttérben az durva.
-
javorszky
tag
Sziasztok vettem egy piaggio nrg extreme robogót.Idáig nem volt vele semmi gond,most hogy reggel hidegebb lett nem indúlt be csak a 7-8-ik inditásra.Azt hittem be se fog indúlni.Tud nekem valaki segíteni,hogy reggel hogy kell inditani hogy beindúljon.Hátha van valami fortélya amit én nem tudok.Vagy mi lehet az oka annak,hogy hidegen nagyon nehezen indúl be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Lekapcsoltak 300 szervert és egy kártevőhálózatot, nem hagyják abba
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Google Chrome
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest