Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma amúgy a D. György úton együtt haladtam egy rendőr busszal.... ami 70-el ment. BE is nézem hozzájuk. Nem zavarta őket a dolog. A közel 100Km ma is megvolt!
-
kpal
nagyúr
Lehet hülye kérdés lesz.
A 100 cm³ is Aerox az gyárilag ekkora ? És rendszám kell-e rá ? -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez a csaj neve?
Végül is megéri! 
-
Nem úsztam meg kellett még olaj a gépbe. A legkisebb emelkedőn is pislákolt a lámpa. 10 fok van és mehetek a Thökölyre meg a parlamenthez, de inkább mint bkv.
Tegnap tankoltam, alapból 1000-ről indult az óra kérdezi probléma e? Mondom nem ha a vége nem ennyivel lesz több. Talán utoljára tankoltam tele. Picivel több mint 7 liter ment bele valósan, azaz csoda, hogy odaértem a kúthoz. Fura is volt már aznap reggel mert fulladtam meg máshogy húzott. -
busman
veterán
Scarabeoba jó lesz ez? Viszonylag occsóé lenne...2.5K
[link] -
ZozzHUN
addikt
Kérem a szerelő lelkű emberek figyelmét egy percre. A Honda CB 125 RS elsőtől a negyedik fokozatig gyönyörűen megy, négyesben 10.000-es fordulaton megy 100-al, ötösbe átdobom, akárhogyan tekerem a gázkart lassul, ez bármilyen fordulatszámon így van. Ötlet? Mintha eltűnne a motor ereje.
-
runner 125
nagyúr
válasz
alba-regia
üzenetére
Qrva jó vételt csináltál így első blikkre. Futása szinte tuti fix. Nem volt tekergetve.
Gratula hozzá, tényleg szép. Egy ilyenre én is rámozdulnék, ha ezt a kategóriát keresném. -
moszka
tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Mennyiért vetted?
-
alba-regia
aktív tag
Egyenáram, 20V-ig a beállítás. Azért csodálkozom, mert eddig jól mért, legalábbis a 13,5 V körüli feszültség rendben van, de a 18 V az már sok lenne. Még jó, hogy nem kezdtem el rögtön hiba után kutatni a robogóban. Lehet, hogy attól van, hogy a multiméterben merül az elem, másra nem tudok gondolni.
A hibakeresésről jut eszembe: egyik évben Erdélyben, a hegyek között, a lakatlan semmi közepén a földúton leállt alattam az egyéves V-Stromom. Négyen voltunk, a többiek is visszafordultak. Ülés le, elkezdtük nézegetni a biztosítékokat, mind jó volt. Már majdnem a burkolatot kezdtük el bontani, amikor a legidősebb motoros visszarakta ON állásba a piros vészleállítót.
Kb. annyi volt, hogy véletlenül hozzáért az ujjam a vészleállítóhoz az egyenletlen terepen, mi meg mindenféle összeesküvés elméletre gyanakodtunk a számítógépvezérlésben.
Sokszor a legegyszerűbb megoldást nem látjuk. Egyébként a DL-lel azóta is meg vagyok elégedve. -
moszka
tag
válasz
alba-regia
üzenetére
18V?

Ott valami nagyon nem jó

-
válasz
alba-regia
üzenetére
méréshatár,típus jó? DCV 20V-ig. Nekem 13.xx-et mutat.
-
piki24
csendes tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Mérd meg egy másik müszerrel is valoszinü a müszer rossz ha az auto is ugyan annyit mutat.
Egyik ismerösöm járt igy az MZ-vel már majdnem nekiállt cserélgetni a cuccot és a müszere volt rossz. -
alba-regia
aktív tag
Rámértem az akkura digit. multiméterrel. Meglepődtem, mivel 18 V-os feszültséget mért. El is kezdtem tapogatni, h túlmelegedett-e, ill. meg is ijedtem, hogy elszállt a fesszabályzó. Szerencsére nincs ilyen gond, mivel hasonló értéket produkált az autó akkuját megmérve is. Valaki tapasztalt már ilyet multiméterrel, esetleg merül benne az elem? Eddig emlékeim szerint olyan 13,5 V-ot mért az akksiknál. Elnézést, hogy ebben a topicban teszem fel a kérdést, de jobb alternatívát nem találtam, és hátha van itt valakinek hasonló tapasztalata.
-
barack1997
senior tag
Sziasztok! Yamaha JOG 3KJ Artistic Spec.-be gyárilag miylen gyertya való ? Esetleg aki tudna nekem linkelni egy netes/letölthető kézikönyvet, azt nagyon megköszönném

-
piki24
csendes tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Nagyon szivesen!
-
Criton
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Szerintem teljesen jó ez a motor, jó vételt csináltál vele

-
akos3
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Képek alapján tényleg szép, remélem nem lesz vele bajod

Kb. ennyit mennek ezek, reális a csalás amit mértél.
elég bele a 4 Ah-s aksi (nekem volt robogom amiben csak 3-as volt)
Hajtóműolajat a saját megnyugtatásod érdekében lecserélheted, de ha tényelg úgy látod, h szép/új, akkor én hagynám.
én is full szintetikus olajat ajánlok (repsolt és castrolt is használtam, nem éreztem nagy különbséget)
ja, és sztem nincs baja, ezek elég pattogósak szoktak lenni nagyrészt. (persze ettől még lehet cserés a dolog, de ha mást nem érzel akkor az ilyen) -
alba-regia
aktív tag
Tegnap beszereztem egy Piaggio Liberty 50 2T-t. Szerkezeti állapota jó, gyári fényezés, az idomokon csak a használatból eredő apróbb karcok vannak. 24.000 km van benne óra szerint, ami valósnak tűnik az állapotából kiindulva. Elsőre indul, egyenletesen, szépen húz, nem imbolyog. Eddig kb. 40 km-t mentem vele.
Az alapjárat egyenletes, de nekem alacsonynak tűnik, szinte meg lehet számolni. Ha esetleg állítani kell, mit és hol bontsak rajta, és melyik csavaron tehetem ezt meg (gondolom kettő van ezen is a karburátoron).
Elvileg nemrég voltak cserélve a görgők, ill. a hajtóműolaj. Ez utóbbi eléggé frissnek tűnik, rózsaszínes színű. Ennek ellenére érdemes lecserélni? Gyertya valami NGK van benne, a típusát nem néztem, mivel nem szedtem ki. Az akkumulátor 4 Ah-s, ami számomra kicsinek tűnik, de az eddig szerzett információim szerint ez a gyári előírás.
Óra szerint alattam 75-öt megy, különösebb erőlködés nélkül (kb. 96-98 kg lehetek). GPS-szel ma megmértem, óra szerint 70-nél 60-62 a valós sebesség.
A futóműve keménynek tűnik, legalábbis a Vespa PK50-emhez képest (ami egy limbó hintó puha rugózással). Ezeknek ilyen kemény a futóműve, vagy lengéscsillapító csere lesz belőle?
Ha esetleg valakinek van hozzá használati útmutatója, szívesen venném, ha el tudná küldeni (csak 4T angolt találtam a neten). Fórumokból annyi infót kiderítettem, hogy szintetikus 2T olajat ajánlanak hozzá a legtöbben. Korábban az Apriliámhoz Repsolt használtam, ill. a Motulokkal (ezzel főleg 4T tapasztalatom van) vagyok még megelégedve, gondolom ezek itt is jók lesznek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem láttam a hsz.-od, de komolyan én is kínai feelinget éreztem első látásra.

Az a púpos hátsó ülés szvsz kifejezetten ronda. A régi vonalvezetése sokkal szebb volt.
Naked verzióban megcsinálták azt, amit minden 2. tini lebont vásárlás után.. szerintem semmi nagy cucc nem történt, sőt, amondó vagyok, h a régi sokkal szebb volt. -
Tothgera30
veterán
válasz
Motaba78
üzenetére
Nekem valami olyasmit magyarázott a kereskedő hogy nem olaszba fogják gyártani, hanem kínában, és elvileg 2007-től vagy 08-től már a vizes F12-esebe is kínában gyártott blokk van. Ennek nem árt utána nézni. Bár attól még az új Aerox nem tetszik, a hátulja pláne nem, olyan kíni motoros, bár nekem a Benelli 49X ugrott be róla, de ott a stílushoz jól megy. Itt pedig az eleje szinte változatlan, a hátulja meg korcs. Szóval itt sem mondanám azt hogy "Yamaha minőség", inkább egy szép Vespa
. -
Motaba78
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
csak a levegős china, a vizes ugyanaz a minarelli mint ami pl. a malagutiba, benellibe, aeroxba stb van.
Nekem volt Mala F12 Ducati replikám, már az új kasztnis.
Sőt a vizes fekvő minarelli blokk másolata van az új vizes motowell magnet rs, crogen márkákba, a héten láttam mondom de ismerős, a vizes rész felőli blokk.
-
kpal
nagyúr
AEROX 2013 láttátok ? szépek lesznek!
-
Drakoo
tag
Köszönöm szépen a válaszokat !!
Én is így gondoltam amúgy is jön a tél
XD Nincs kedvem Terminátort játszani (élő szövet fém vázon ) XD -
akos3
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
nincs sok panasz azokra

-
válasz
alba-regia
üzenetére
Alapdolgokra érdemes 1. hsz-ba minden lényeges infó.
-
alba-regia
aktív tag
Piaggio Liberty 50-nek (T2) van valami gyengéje, ill. amire jobban oda kellene figyelni?
-
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Van több része is, valamelyikben tuti fékezgetnek.
Persze, a passzív biztonság is nagyon fontos (protektorok, sisak, stb.), szóval egyáltalán nem mondom, hogy azok helyett lenne érdemes vezetéstechnikai tréningre menni, hanem azok mellett.
Mondjuk nekem az az alapelvem, hogy "nem kell elesni" (ahogy a videóban mondják: a gumis része legyen a motornak alul
), ehhez viszont erősen hozzájön, hogy az ember képbe legyen, mi, miért, hogyan történik a motoron. Nyáron simán felülök egy szál bukóban+a(z elmaradhatatlan) gerincprotektorban a gépre.
Ha nem vagyok balfasz, ez magában nem baj. Persze ha más balfaszságát nem tudod kivédeni, akkor meg nagyon jó lenne, ha fullos szerkóban ültél volna a gépen. Ezt nem lehet előre tudni. Viszont ha valaki B jogsival ráül a robogóra, és halvány fingja sincs a dolog dinamikájáról, valószínűleg fullos szerkóban is nagyobb veszélyben van (ön- és köz-), mint mondjuk egy rutinosabb motoros rövidgatyában.
-
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
"...ennek alapnak kellene lennie a jogsihoz!"
Ha benne lett volna a "kiképzésben" hidd el vígan mentem volna rá.
"Ha megborítasz egy félmillás motort..."
Egyrészt van benne igazság. Másrészt ha választani kell hogy erre vagy valami értelmesebb felszerelésre (normális bukó, gerincvédő stb.) költi az ember az összeget, akkor nem biztos hogy ez lesz az elsődleges.A linket ismét köszönöm! Fékezésről nem volt benne szó...esésről viszont igen.

-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ok, legyen, de attól még gondolom az R6-od árát te sem adnád értük.

Drakoo
Felejtsd el.
100k körül nézz Yamaha Jog-ot, Honda Dio-t, Aprilia Scarabeo-t, Piaggio Liberty-t, esetleg Honda Lead-et. -
Drakoo
tag
Sziasztok! Kis segítséget kérnék hozzá értőtől
Robogót szeretnék vásárolni és nem akarok fejest ugrani valami hülyeségbe! Használtan vennék 50cc-st amit a B-s jogsival elvezetek. Ma néztem egyet, de annak elég sok baja van, nem tudom 70 re mondja a srác esztétikai hibái vannak, egy két helyen törött műanyag amit kicserélne folyamatosan szervizelt 16.000 km van benne 3 éves yukimoto dragon. Nem tudom hogy mit érné meg, de nekem ez kicsit drágának tűnik... Akár pü-ben is várok ajánlatokat motorokra!
Előre köszönöm ! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ezek igaziak.
Az indiai Bajaj, illetve LML mind ugyanugy nez ki, mint a vespa, csak a sokkal regebbi design alapjan. Nem lehet osszekeverni az uj vespakkal. -
moszka
tag
válasz
runner 125
üzenetére
lol

Hamisított motorok? Hova jutunk

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Hat ja. Enis a easyparts.nl rol rendeltem mindent az egvilagon, hamarabb megjott, mint a magyar kereskedotol!
) -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
900k?
Ezek valamit szívtak az apró felrakása alatt. Tuti nem adnék érte annyit, noh és nálam a Vespa projekt csak úgy jöhetne szóba, ha veszek valami göncöt, és magam csinálok belőle motort nulláról.
..egyébként még abban sem vagyok biztos, h ezek tényleg Vespa-k, és nem csak átmatricázott/alakított indiai másolatok.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
a harmadik egész jó (Vespa LX 50 2T 2007 - 295.000 Ft) csak gyanús az ár/évjárat összetétel.

-
Tothgera30
veterán
Márk, ne mondd hogy nem gondolok rád is
.Persze nekem most így van bejelölve: [link], [link], [link], [link]
. -
ZozzHUN
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
En a parommal szeretnek Horvatorszagba es Olaszorszagba is kiruccanni.
-
alba-regia
aktív tag
Nem tudom, hogy volt-e már itt linkelve a Totalcaros robogós túra. Szimpatikus az ötlet, manapság mindenki a célnak megfelelő nagymotort keres már egy 30 km-es körhöz is.

-
DigitXT
félisten
Ha már este, akkor NIGHT rider.
Mini agymenés a 6000K-s xenon teszt után. Kicsit magasra lőtt, volt akinek nem tetszett (nekem sem), ezért már letekertem.
Szerk: a PDU2-t meg nyilvánosra tettem, hátha így még többen nézik meg.
-
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Én még vmi 30K-ért voltam, de ennek már vagy 3 éve.
Még az előző motorom volt.
Nem olcsó, de lásd alba-regia hozzászólását: ennek alapnak kellene lennie a jogsihoz! Ha megborítasz egy félmillás motort, amit nem tettél volna, ha képben vagy: "behozza" az árát... (Nem beszélve az esetleges személyi sérülések elkerüléséről, ami priceless.)Szerk: szuper az új HSZ-szerkesztő: olyan baromi széles lett, hogy méginkább semmi köze a végeredményhez.
De ha már szerkesztettem, egy kis néznivaló. (Úgy emlékszem, fékezésről is van benne szó.
) Már rég láttam, most viszont nem fogom újra végignézni.
Főleg az összes részt egyben.
-
upsyka
aktív tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
akkor is buktad...a bevásárlóközpont magánterület valóban,viszont nem elkerített,és más is behajthat engedély nélkül,innentől közterületnek minősül...nem tudom a pontos megfogalmazását,ha gondolod utánajárok,de ott ugyanúgy büntethet a rendőr,függetlenül attól,hogy nincs kint tábla...
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azért nagyon büszke se legyél magadra, esetleg kapsz egy gyorshajtót szemből, akkor dobbanthatsz a dunába

upsyka: A parkoló természetesen magánterület ott, a bevásárló központé, és nincs kirakva, hogy a parkoló területén a kresz érvényes, muhahaha

Elolvastam, 100.000-ig büntethetnek és 1-12 hónapig tilthatnak el a vezetéstől (6 hónapnál nagyobb tiltásnál automatikusan újra vizsgázás kötelező)
-
Mi az a tábla ami kör alakú, piros és középen van egy csík? 3-at hagytam el zsinorban!
Fog a halál kerülni több KM-t mert építkeznek! -
upsyka
aktív tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
egyáltalán nem szabályos,ha üres parkolóban gurulsz jogsi nélkül....hacsak nem magánterültet!
az meg még parább,ha éjszaka mész ki a parkolóba gyakorolni és az üres útra,mert nagyobb esélyel fog téged levillantani a rendőr,mivel nincs más.....
hozzátenném,én fél évig motoroztam jogsi nélkül asszonnyal magam mögött országszerte is és a fővárosban is,sőt kiruccantunk Szlovákiába is 0 megállítás nélkül
ezért csak óvatosan,szabályosan és nem vesznek ki a sorból -
ZozzHUN
addikt
És mikor lesz valami találka itt? Vagy senki nem ér rá soha?

-
Nem voltam spúúr és elmentem megnézni egy robogót, egy tag foglalkozik ezekkel. kívéj! Totál újra van festve. Le sem szálltam jobban megnézni.
Tegnap valahol a parlament előtt volt meg a 12.000km.

ZozzHUN! A legnagyobb hidegben akarsz talizni? Én akartam, Critonnal nem jött össze.
Meg én nem tudom tartani a tempót, enyém csak szép! 
-
AndrewTdi
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
gratz
-
ZozzHUN
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
Grat, nekem november 8-án lesz A1-ből, teljesen fel vagyok készülve, alig bírom visszafogni magam, hogy ne motorozzak jogsi nélkül. Néha lementem már éjszaka motorozni kicsit az üres parkolóba (ez még a parkolóban szabályos is) aztán kimentem az üres utakra is, nagyon jó érzés, csak para van hogy ha levillant egy rendőr, bár semmi szokatlant nem csinálok, nem váltok össze vissza, vagy fulladok le.
-
Bati0501
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Akkor én meg azt,h nekem meg tegnap meghozta a jogsimat a postás.

(gondolom erről volt szó a jogsis topikban is,megyek átnézek
)
Grat és készülj fel,h mire a kezedben lesz min. egy hónapot várnod kell...(én szept.10-én vizsgáztam és tegnap jött meg)DigitXT: Lehet,h még több,mert a honlapon csak 25%-os áfa van feltüntetve...
-
korpicschess
veterán
Estét!
Beírom ide is, sikeres forgalmi vizsgát tettem B kategóriából!

-
DigitXT
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Tökéletesen egyetértek.

-
alba-regia
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
A Safety 1-en (kétnapos képzés) én is voltam. Az a tapasztalatom, hogy szükséges lenne ennek és a hasonló képzéseknek az elemeit beépíteni a motoros oktatásba. Lehet, hogy nem olcsó, de nálam már visszahozta az árát.
Egyébként a képzés alatt jellemzően az "öreg motorosok" bénáztak a legtöbbet a rossz beidegződések miatt, melyektől nehezen tudtak elszakadni. Többen az "A" kat. megszerzése után mentünk, és még fogékonyabbak voltunk az ott oktatott dolgokra rossz reflexek hiányában. Azóta is használom a gázt és a féket együtt, az ott tanult vészfékezést, kikerülést, stb.
Az autós/motoros iskolák oktatása kb. arra elegendő, hogy ha már elindult valaki, ne boruljon fel.
-
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
A beletaposást természetesen nem állandó gyakorlatként értettem
Világos... Sajnos, ha helyzet van, akkor a pánikreakciók csak tetézik a bajt.
Pl. a fékbe taposás is. Autónál még csak-csak. (De ABS nélkül ott is necc,
mert elveszted a manőverezés és az esetleges kikerülés lehetőségét, amíg
fel nem engeded a féket, s vissza nem jön a tapadás: tehetetlenül csúszol.)Motornál ha rámarkolsz az első fékre, és leblokkol az első kerék, az szinte
100%, hogy eséssel végződik.
Pedig helyes technikával akár elkerülhető
lett volna az akadály... Ilyenkor a legfontosabb a kontroll, az önuralom, és a
tudás helyes alkalmazása. Na most pánik esetén ez k*rvára nehéz -> esés.A tréningeken erre is tanítanak (vészfékezés, tekintetvezetés, kanyarodás).
Én a Safety Hungary-nál voltam, az 1. szinten: az "alap dolgokat" lehet ott
tanulni/gyakorolni. Annyira nem leptek meg velük, viszont egy élmény volt.*
Sajnos azóta felment az ára, a 2 napos tréning 45K. Mondjuk egy drágább
motoron az első megúszott esésnél megtérül, hiszen a javítás többe lenne.
Arról nem beszélve, hogy az egészség mindennél fontosabb... Persze egy
tréning sem véd meg minden bajtól, de tuti, hogy utána biztonságosabban
tudod kezelni a kialakult veszélyes szitukat. (Azt nehéz pénzben lemérni.)*: pl. oktató mögött ülve a lapon forduló motoron az aszfalt megérintése.

(Én "nem mertem" lapra tenni a motort, de a rutinosabbak a második nap
végén simán karcolták az aszfaltot a bukókerettel... Teszem hozzá, hogy
robogósként mentem, de nem robogón csináltam, hanem 500-as vason...) -
ZozzHUN
addikt
Végül elvetettem a szódabikarbónás kompresszoros tisztítós ötletet és magasnyomású vízzel kimostam a karbit, gyönyörű lett, fúvókák is tiszták most már, szívató nélkül belőttem alapjáratot, eddig csak szívatóval hahotázott. Azt vettem észre mikor teljesen megtisztult, hogy a főfúvóka nyaka körbe le lett marva a benzin, vagy az abból kioldódó valamelyik adalékanyag által, kicsit kemény, majd ha egyszer még szétszedem, akkor lövök róla képet. És még egyszer mondom, sajnos nem volt elég az, hogy lapos fejű csavarhúzóval kapirgáljam, főleg az elérhetetlen helyeket.
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Frankó. Viszont kissé zavar hogy nincs rajta oldalsztender és talán egy bukócsó sem lenne rossz befektetés, de hiába guglizok nem találom: vajon mennyibe fájna? Ha számít 2006-os évjáratú a gép.
-
AndrewTdi
addikt
elég lesz mert mindenkinek szétsütöm az agyát!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Korábban írtad hogy a Honda CBF125 strapás vas, a CG125-t (ha jól tudom a CBF elődje) ismered/ha igen arról is ilyen véleménnyel vagy?
-
AndrewTdi
addikt
Nos. Ma megint beletoltam 200 kilcsit. Nem volt meleg.

Ami tuti, hogy a heréim lefagytak
, úgyhogy asszonynak lesz dolga. -
runner 125
nagyúr
válasz
moszka
üzenetére
10 EUR azt hiszem.
Elvileg a két idomot 8 napon belül beszerzik. Majd beszámolok úgyis.
Az enyém 121 Cenere Opaco színkódos, ezért többi műanyag idomot is ezzel a színkóddal látták el.
A tiédre sima fekete idom kell, amelyeknek elvileg ez a holland kódja:radiateurfront runner grijs links piaggio orig 2988920043
radiateurfront runner grijs rechts piaggio orig 2988930043
-
canniball
nagyúr
válasz
Criton
üzenetére
Köszönöm urak!
DigitXT!
Külön köszönet a részletes instrukciókért!
A beletaposást természetesen nem állandó gyakorlatként értettem, hanem arra ha helyzet van.
A linket is köszi, tavasszal még nem voltam itt így nem tudtam hogy már volt téma.
Amúgy kb. mit kóstál egy ilyen vezetéstechnikai tréning (motorra)? -
moszka
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Mennyi a szállítás?
2vesére lehet beneveztem volna.
-
runner 125
nagyúr
Noh, ebből a holland shop-ból megrendeltük a két idomot és a gyári színkódos festéket.
Igen remélem h minden flottul fog menni.
Egyébként tiszta szégyen, h Mo.-n lófaxt sem lehet beszerezni.
Jah bocs, a soproni Gilera-sok tudtak volna veseidomot br. 23-ért, taposót meg 11-ért.Szállítással együtt 13,7k az össz cucc 2 flakon festékkel együtt Hollandiából.
Persze gyári, origi Piaggio termékek. -
moszka
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jó vastag az a hengerfal
-
Tothgera30
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Oh, tényleg. Bár a Simson telóra se bíznám az életem, főleg nem 320-as rácsával. Szépen elhúzza az elejét, tök felesleges rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 100 cm³ is Aerox az gyárilag ekkora ? És rendszám kell-e rá ?
Végül is megéri! 
.

Kb. annyi volt, hogy véletlenül hozzáért az ujjam a vészleállítóhoz az egyenletlen terepen, mi meg mindenféle összeesküvés elméletre gyanakodtunk a számítógépvezérlésben. 

. Olyan mint ha valami Keeway féle kínai lenne, remélem ebbe nem a made in china Minát teszik mint az F12-be
.
Ha nem vagyok balfasz, ez magában nem baj. Persze ha más balfaszságát nem tudod kivédeni, akkor meg nagyon jó lenne, ha fullos szerkóban ültél volna a gépen. Ezt nem lehet előre tudni. Viszont ha valaki B jogsival ráül a robogóra, és halvány fingja sincs a dolog dinamikájáról, valószínűleg fullos szerkóban is nagyobb veszélyben van (ön- és köz-), mint mondjuk egy rutinosabb motoros rövidgatyában.
)

Pedig helyes technikával akár elkerülhető![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nyogo83
sityupityu