- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Criton #23807 üzenetére
Egyébként Németországban tényleg halálra dicsérik a márkát, én azon már nem csodálkoznék, hogy nálunk a selejtek vannak...
Német Motowell fórumon láttam olyan gépet, amiben már 13ezer km volt... és csak alap dolgokkal szervizelte a gépet... de majd akkor lesz valami, ha 40éve piacon lesznek, de szerintem elfognak bukni...(#23809) AndrewTdi : a hegyre felmenetelt kezdi megszokni, lehet elköltözöm az alpokba, ahol 15foknál nincs melegebb, vagy csak télen használom, de most viccet félretéve megnézem majd melegben is...tökön szúrom magam, ha most megembereli magát..
Kocsit is sikerült előznimosolyogtam is mint egy elmefogyatékos, csak aztán a szemből érkező 63as BKV letörölte a mosolyt, de tartottam a sebességet, és az autósok nem előztek meg. Lehet elmebetegnek tartottak, és jobb a távolság....
Egyébként kéne egy matrica oda ahol a rendszám lenne, avval a szöveggel az autósoknak "a lejtőn felfelé lehet te vagy az úr, de egyenesbe és lefelé meg..." haha
(#23813) runner 125 : hát igen, a Német hülye gyerekek megvannak vele elégedve, több teszt is van és nem pontozták le... de akkor ezek szerint az Osztrákoknál is bejön...és ott nem Criton domb van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest