Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Tudom, hogy tilos személyt szállítani, de mi az ami ebben az országban nem tilos? Ez is egy nagy hülyeség, mert más országokban simán engedik, sőt, görögben volt, h egy 50 apriliát úgy béreltünk, h nem volt jogsim, és 3-an ültünk rajta, na akkor már azért küzdött rendesen a vas
De a 2 személy nekem csak azért lényeg, mert pl kertek alatt, haza tudja dobni haverokat, ha meg megfognak akkor az már legyen az én gondom ne a tiétek!Árban mindenképp úgy gondolkodom, hogy használtat szeretnék venni, és a keretem az 150-200k!
Ezeket néztem ki kinek mi a véleménye róluk? :
Kymco Super 8
Kymco B&WItaljet Formula 50
Italjet Formula 125Malaguti F12-F15-F18
Vagy még keeway honda aprilia...stb mit ajánlotok ebben az árban?
és szerintetek inkább robogó, vagy egy derbi GPR vagy RS 50 nagyobb testű motorokat nem érdemes néznem?
runner 125: viszont ami neked van, az már a kerekeknél megfogott engem jól nézhet ki, igaz nem tudom pontosoan h mid lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest