- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiheder
tag
válasz
GS_Laja #8978 üzenetére
Ebből nem következik, hogy bármi gond lenne a WRT54G-nek. A szolgáltatónál is lehet gond, ha viszonteladók vagy továbbértékesítők, akkor lehet, hogy már ők is úgy kapják.
Ma de 10 óra körül elment a netem, bejelentettem a 1412-n, délben már újra lett, később felhívott egy "szerelő", és a köszönés után az első kérdése az volt, hogy ugye 11 óra után javult meg a net kapcsolat. (Tehát) Náluk volt valami hiba/kiesés/kütyü csere.
Baromira nem uralják a Docsics 3.0 technológiát, ezt már nem lehet folyamatos taknyolgatással, gányolással üzemeltetni hibák nélkül, egyszerűen képtelenek egy (1) hetes hibátlan elérést biztosítani.
Próbáld meg végignézni, a router és a géped beállításait.
azt írtad: A router webes felületéről pingeltem meg a szolgáltató gateway-ét.
5 csomag ment el és egysem jött vissza. - ebből hogyan következik az, hogy baja van a routernek? Közben még van több berendezés, kábelezés, mindegyik egy-egy hibalehetőség, hibaforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest