Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mondom meg, hogy melyik biztosítótól van szó, de régen Hungária Biztosító volt a neve.
Egyszerűen túlzásba viszik a bürokráciát

Amikor megkötöttem a biztosítást, akkor elektronikus kapcsolattartást jelöltem meg, ami akkor azt jelentette, hogy emailban küldik meg a dokumentumokat.
Aztán egy év múlva "fejlesztettek", az elektronikus dokumentumokat védett PDF formájában küldték meg, amihez a kódot ők adták (nem én választottam a jelszót), szerencsére viszonylag egyszerű volt a kód, mert a jelszókezelők nem tudták automatikusan beilleszteni, mindig nekem kellett beírni.
Aztán valószínűleg ezt nem találták eléggé biztosnak (ja, valaki ellopja a kódot és elolvassa, hogy elmaradásban vagyok a befizetéssel
), megint fejlesztettek. létrehoztak egy "portált".Ez kb. olyan, mint az Ügyfélkapu Tárhely, te csak egy értesítést kapsz, hogy üzeneted érkezett, de a hozzáférés sokkal bonylultabb, mint az Ügyfélkapunál. Ha be akarsz jelentkezni, akkor kell a felhasználóneved és a jelszavad, valamint egy létező biztosításod szerződésszáma. Ha ezen túljutottál, akkor sem enged be, hanem a regisztrációkor megadott mobilszámra küld egy kódot, amit még be kell írni.
Ha ezt megtetted, akkor jutsz be, akkor tudod elolvasni, hogy hátralékban vagy

Viszont ha én akarok nekik bármilyen bejelentést tenni, akkor rendelkezésre áll a posta és a fax

Sajnos nem tudem felmondani a biztosítást, én barom hűségidővel kötöttem

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), megint fejlesztettek. létrehoztak egy "portált".