- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider #52906 üzenetére
Így van. Én is kipróbáltam annak idején az OBS-t, feleslegesen bonyolult volt. Nagyon sokat tud, de erre a többlettudásra szerintem a legtöbbünknek nincs szüksége a képernyőrögzítés folyamán. Ezért használtam oCam-ot régebben, nemrég pedig a vokoscreen-t is feltelepítettem. (Ami Fire/SOUL/CD fórumtársunknak köszönhetően már magyar nyelvű is.
) Teljesen rendben van, egyszerű, annyit tud amennyit kell, jól működik. De egy kérdésem lenne. A képernyőrögzítés egyszerű feladatára miért kell 800 MB-nak lennie? Ugyanezt a feladatot az oCam 30MB-ból oldotta meg. (Tudom, reklámok vannak benne, szóval nem ajánlani akarom, csak a méret miatt említem.) Nem mintha ez akkora probléma lenne a mai tárolókapacitások mellett, csak nem értem a sokszoros méretkülönbség okát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest