- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
wrongduke #52731 üzenetére
• A SyncBack valamelyik változatával az összes mappa-mentős feladatot el tudod végeztetni, de a Free-vel is jó eséllyel menni fog.
• A Google Drive katasztrófa, legalábbis a Dropbox-hoz képest még mindig random káosz az, ahogy szinkronizál. Szerintem azt sem tudják, hogy mit fejlesztenek, akkora fos. A Microsoft cuccal nincs tapasztalatom.
• Rendszermentés Macrium-mal, igen.
• Nem tudom, milyen hardver fér bele 40 ezerbe, vagy egyáltalán mire van szükséged, ezt majd te kiszámolod. Ezek csak random gondolatok, nem kívánok kész tervvel előállni helyetted.
• Nem lenne célszerűbb egy NAS beszerzése hosszú távon? Egyszer kell rákölteni 200-250 ezret HDD-kkel együtt (Synology DS224+ / 2 x WD Purple 4 TB). Úgy a klienseik kezelnék a mentést, ami pedig redundánsan ment, így semmilyen egyéb szórakozásra, előfizetésre és hardverre nem lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest