Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moma

őstag

Nagyon köszi az ötleteket!

Facebook: itt ami nagyon korlátozó, hogy a régebbi dolgok így tűnnek el a mélyben, nem lehet végig görgetni a régebbi témákat, mint pl itt a PHn. Ugyan ez, ha sok hsz van össze vissza reagálva egymásra is ott is csak párat jelenít meg és így részletekben tölti be. Így keresni egy cntl+f el elég problémás, meg amúgy sem tudom mennyire jól kereshető. Hozzászólásokra reagálás is elég korlátozott azért, nem lesz túl szép struktúrája, ha sok hosszú van mélyen egymásra.

Viber: itt és a hasonlóknál egyértelműen hiányzik, hogy topikok lehessenek, ahogy látom.

Discord: itt ami egyből kijött, hogy max 2000 karakter mehet egy hszba. meg ez a channeles dolog nem tudom kiváltja e a topikokat.

Amúgy pl a hup.hu-n még egész átlátható a hozzászólás struktúra. Lehet egy olyasmi dolog jó lenne, de lehet sajátot csinálni túl nagy meló lenne erre.

Közben nyomogattam még a redditet és ha más jobb nem lesz, akkor lehet ideiglenesen az lesz.

Ami még fontos lehet, hogy úgy képzeljétek el mire kell, hogy 10 ember elolvas mondjuk 20 oldalas cikkeket, és azt beidézgetve átelemezze. És az eredmény később is jól kereshető legyen és átlátható.

Új hozzászólás Aktív témák