Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Képeket minimálisan szerkeszteni mit használtok manapság? Átméretezés, crop, esetleg kicsit színeken javítani.
-
moma
őstag
Tudok ebben segíteni? Anyukám néha nem tud megnézni egy-egy zoom előadást és felvenné. Szóval van valami olyan, ami magyarul tud és amit egy idősebb valaki is tud kezelni és felvesz egy ablakot, vagy a desktopot? Nekem OBS studio van, de azzal szerintem ő nem boldogulna.
-
moma
őstag
Tudtok valamit, amivel fel lehet venni a desktopot, meg hozzá a bejövő és kimenő hangot headsetről? ShareX-et próbáltam és sacc jó, de választani kell, hogy melyik irányú hangot veszi, a kettő együtt nem megy.
-
moma
őstag
Nagyon köszi az ötleteket!
Facebook: itt ami nagyon korlátozó, hogy a régebbi dolgok így tűnnek el a mélyben, nem lehet végig görgetni a régebbi témákat, mint pl itt a PHn. Ugyan ez, ha sok hsz van össze vissza reagálva egymásra is ott is csak párat jelenít meg és így részletekben tölti be. Így keresni egy cntl+f el elég problémás, meg amúgy sem tudom mennyire jól kereshető. Hozzászólásokra reagálás is elég korlátozott azért, nem lesz túl szép struktúrája, ha sok hosszú van mélyen egymásra.
Viber: itt és a hasonlóknál egyértelműen hiányzik, hogy topikok lehessenek, ahogy látom.
Discord: itt ami egyből kijött, hogy max 2000 karakter mehet egy hszba. meg ez a channeles dolog nem tudom kiváltja e a topikokat.
Amúgy pl a hup.hu-n még egész átlátható a hozzászólás struktúra. Lehet egy olyasmi dolog jó lenne, de lehet sajátot csinálni túl nagy meló lenne erre.
Közben nyomogattam még a redditet és ha más jobb nem lesz, akkor lehet ideiglenesen az lesz.
Ami még fontos lehet, hogy úgy képzeljétek el mire kell, hogy 10 ember elolvas mondjuk 20 oldalas cikkeket, és azt beidézgetve átelemezze. És az eredmény később is jól kereshető legyen és átlátható.
-
moma
őstag
Sziasztok. Van jobb topik ilyet kérdezni? Valami melyik az a weblap?
Keresek egy fórum szerű oldalt, ahol privát lehetne beszélgetni 10-20 főnek. Összetettebb szövegeket kellene megvitatni, így ami fontos lenne, hogy lehessen reagálni hozzászólásokra, szóval ilyen mélyebb alszálak alakulhassanak ki. Lehetőleg ilyen ki be nyitható reddites módon, de ha nem kinyitható úgy se rossz. (de ha arra van ötletetek, ami ilyen PH fórum szerű esetleg az is OK)
Reddit amúgy egész jó lenne, csak az a gond vele, hogy 6 hónap után archiválják a témákat. Meg ez a pluszozgatós rendszer van, nem ez, hogy amihez utoljára szóltak hozzá az van elül.
Vagy lehet nem weboldalt, hanem valami Appot kellene erre? Az a baj, hogy ott a slack szerűségek között nem látok ilyen alszálas dolgot, meg pár ember fölött fizetősekké is válnak. -
moma
őstag
Milyen program, ami... ahogy gépelek kimondja hangosan real time. Van ilyen? Olyasmi mint a google translate pl. csak folyamatosan beszél nem csak szavanként ha megnyomom
-
moma
őstag
Köszönöm
. Az még nem teljesen világos a weblapról, hogy ezzel a mobilt is lehet kényelmesen backupolni? szóval, hogy ha be van dugva mindkettő a laptopba, akkor megy az hogy a telóról is a külső vinyára?vagy lehet ehhez valami mobilos app kellene és valahogy rácsatlakoztatni a winyát közvetlen a telóra? ti ezt hogy csináljátok? vagy csak felhőbe?
-
moma
őstag
Melyik progit, amit ajánlanátok, arra, hogy amikor külső vinyát rádugom a laptopra bizonyos mappákat szinkronizáljon? És mobil és külső vinya között is néha? egyáltalán ezt lehet közvetlenül, vagy egyszerre feldugom a külső vinyát és a mobilt a laptopra? ti csináltok ilyet? mivel, hogyan?
-
moma
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Igen windowsra. Ezt kifelejtettem. Arról jutott eszembe, hogy most vettem fel több meetinget, ahol képzés féle történik, és tök jó, és még jobb lenne, ha lehetne még kicsit így kidekorálni a videót.
-
moma
őstag
Létezik olyasmi, amivel videóba lehet jegyzetelni. Azt értem azalatt, mint amit egy screen shottal is csinál az ember. Hogy kiemel részeket, bekarikáz aláhúz, rágépel. Esetleg itt aládumálni is lehetne, de ez nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Feltettem és tetszik!
Este ki is próbálom!!