- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Szasztok!
Kerestem általános videószerkesztős topikot, de lehet, hogy nincs? (Csak egy-egy konkrét program topikját találtam)Videót próbálok összevágni, hang, rövid timelapse videók, képek. Jó lenne a hanggal szinkronba a vágásokat, azaz nem ártana waveform. Sima fadein-fadeout elég, nem kellenek speckó effektek. Kéne az elejére cím, végére credits. Nem hinném, hogy ezek olyan nagy dolgok, mégis...
Amiket próbáltam:
- Openshot. Intuitív, jól kezelhető UI, de rakás bug, agyfaszt kaptam tőle. Hangot nem lehet állítani, normál hanganyag recsegősre túlvezérelve jött ki, bármennyire is állítottam a hangot. Cím és egyéb szöveges részeket is még fapadost sem elérő szinten kezeli. Bizonyos számú vágás után az idő felét not responding állapotban tölti...
- DaVinci Resolve. Ágyúval verébre - ha egyáltalán működne, de indulás helyett csak hibaüzeneteket ad
- Lightworks. Ágyúval verébre - ha egyáltalán megenné a sima AVC 1080p30 avi fájlokat, de nem teszi, avival mások is csak szenvednek vele
- VSDC. UI, workflow nem kézreálló. Hangra vágáshoz waveform csak Pro verzióban
- talán még volt pár, amin gyorsan túl is estem...
Ma is 5-ig szívtam velük, egy kicsit teli van a hócipőm, halp plz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEll G15 5530
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest