Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

Szasztok!
    Kerestem általános videószerkesztős topikot, de lehet, hogy nincs? (Csak egy-egy konkrét program topikját találtam)

Videót próbálok összevágni, hang, rövid timelapse videók, képek. Jó lenne a hanggal szinkronba a vágásokat, azaz nem ártana waveform. Sima fadein-fadeout elég, nem kellenek speckó effektek. Kéne az elejére cím, végére credits. Nem hinném, hogy ezek olyan nagy dolgok, mégis...
    Amiket próbáltam:
    - Openshot. Intuitív, jól kezelhető UI, de rakás bug, agyfaszt kaptam tőle. Hangot nem lehet állítani, normál hanganyag recsegősre túlvezérelve jött ki, bármennyire is állítottam a hangot. Cím és egyéb szöveges részeket is még fapadost sem elérő szinten kezeli. Bizonyos számú vágás után az idő felét not responding állapotban tölti...
    - DaVinci Resolve. Ágyúval verébre - ha egyáltalán működne, de indulás helyett csak hibaüzeneteket ad
    - Lightworks. Ágyúval verébre - ha egyáltalán megenné a sima AVC 1080p30 avi fájlokat, de nem teszi, avival mások is csak szenvednek vele
    - VSDC. UI, workflow nem kézreálló. Hangra vágáshoz waveform csak Pro verzióban
    - talán még volt pár, amin gyorsan túl is estem...
    Ma is 5-ig szívtam velük, egy kicsit teli van a hócipőm, halp plz...

Új hozzászólás Aktív témák