- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #51816 üzenetére
Köszi a választ!
Találtam egy-két szoftvert (PhotoPrism, Excire), amik előre elkészített modelleken alapuló tárgyfelismeréssel tagelik a képeket, ezeket még kipróbálom, mennyire működnek, hátha ennyi elég lesz.
Van egy jó ismerősöm, aki pont machine visionnel és object recognitionnel foglalkozó cég egyik alapítója, de előbb itt tettem fel a kérdést, nem akartam addig zavarni, amíg még én sem vagyok képben. Azóta már írtam neki, mondott pár dolgot, ami mentén tovább utána tudok olvasni a dolognak.
Köszi a felajánlást a kontaktokra, de sajnos kevesebb jön ebből, minthogy megérje egy külső fejlesztő. Hiába győzködtem a céget, akiknek fotózok én is és még pár másik fotós, hogy kitermelné a befektetést, ha válogatás helyett több időnk lenne fotózni, de süket fülekre talált... -
.mf
veterán
Sziasztok!
Long shot, de hátha irányba tud valaki állítani, hol lehet utánaolvasni hogyan lehet csinálni, esetleg létezik is ilyen program...
Van egy ismétlődő feladat: több ezer kép közül kéne kiválogatni majd másik mappába rakni azokat, amiken bringa van, nem pedig motor. Pluszpontért: jelezni, ha a kép közepén lévő személy vagy tárgy helyett a háttérre ugrott a fókusz, hibás a kép.
Ehhez feltételezem tök jól lehetne AI-t használni, van is pár százezer képem trainelni; viszont a téma gyakorlati oldalában nagyon nem vagyok benne. Lövésem sincs, milyen programok használatosak erre, kell-e valamilyen nyelv ismerete, vagy vannak laikusok számára is használható eszközök, esetleg olyan program, ami már tudja ezt (fizetős is lehet, munkára kell). A mennyiség miatt (egy-egy alkalommal 30-50 GB-nyi kép) offline kell futnia.
Köszi! -
.mf
veterán
válasz
bluemirage #43232 üzenetére
Kösz a válaszokat!
Bluemirage: igen, azok közül a freeket, meg még pár másikat is már fent felsoroltam, talán csak a Shotcut maradt ki, mivel azt pár összehasonlítás lejjebb pontozta, mint másokat, amiket próbáltam; de lehet, hogy még megpróbálom azt is... Az Openshot majdnem jó lenne, ha nem lenne ennyire bugos, és nem fagyogatna folyamatosan...
Csicso82: utolsó oldalt átfutva nem biztos, hogy ez a kérdés ott a legjobb helyen lesz
De ha már kifutottam az opciókból, talán megkérdezem ott is (Met legnagyobb örömére
)
-
.mf
veterán
Szasztok!
Kerestem általános videószerkesztős topikot, de lehet, hogy nincs? (Csak egy-egy konkrét program topikját találtam)Videót próbálok összevágni, hang, rövid timelapse videók, képek. Jó lenne a hanggal szinkronba a vágásokat, azaz nem ártana waveform. Sima fadein-fadeout elég, nem kellenek speckó effektek. Kéne az elejére cím, végére credits. Nem hinném, hogy ezek olyan nagy dolgok, mégis...
Amiket próbáltam:
- Openshot. Intuitív, jól kezelhető UI, de rakás bug, agyfaszt kaptam tőle. Hangot nem lehet állítani, normál hanganyag recsegősre túlvezérelve jött ki, bármennyire is állítottam a hangot. Cím és egyéb szöveges részeket is még fapadost sem elérő szinten kezeli. Bizonyos számú vágás után az idő felét not responding állapotban tölti...
- DaVinci Resolve. Ágyúval verébre - ha egyáltalán működne, de indulás helyett csak hibaüzeneteket ad
- Lightworks. Ágyúval verébre - ha egyáltalán megenné a sima AVC 1080p30 avi fájlokat, de nem teszi, avival mások is csak szenvednek vele
- VSDC. UI, workflow nem kézreálló. Hangra vágáshoz waveform csak Pro verzióban
- talán még volt pár, amin gyorsan túl is estem...
Ma is 5-ig szívtam velük, egy kicsit teli van a hócipőm, halp plz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás SSD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest