Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Milyen % hiányzik? És ezek is kibontható kategóriák, tovább lehet részletezni a dolgokat. Az erősforrás-figyelőben is mindenhol van százalék, az az egyik oszlop konkrétan. Elég alap, hogy legyen, és van is.
Egy másolás alapján pedig ne ítélj! Inkább a HDD volt valamiért leakadva, vagy valami driver nem stimmelt még, amúgy semmi baja nincs a másolási sebességeknek. Ezért is írtam, hogy hiedelmeken alapul az, amit mondasz.
Illetve még egy fontos dolog: fel kell frissíteni a legújabb verzióra a Win10-et, ez 1-2 órát is igénybe vehet, ha előző buildről kell építkeznie. Ezért jó eleve friss integráltat használni. Szerintem semmi baja a legújabb buildnek. Annak kell esélyt adni, és nem egy rossz tapasztalat alapján leírni az összes új rendszert.
Mondom mindezt úgy, hogy foggal-körömmel kapaszkodtam sokáig a 7-be, mert túl korán próbáltam a 10-et, és borzasztó hibás volt akkor még. De ez változik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi