- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Ezek nem hiedelmek, ezek a tapasztalataim. De ezt mindig is mondtam, hogy csak a sajátjaim.
Ő erre gondolt:
És én itt nem találtam %-os leosztást, mint a win8 feladatkezelőnél.És én a %-ot a win7-re írtam hátrányként, hogy engem az zavar, nem a 10-re, szóval nem értem a képet.
Mondom én nyitott vagyok lassan a változásra, de mint mondtam az eddigi tapasztalataim nem voltak pozitívak a 10-zel, és az állandó build változás sem a stabilitást erősíti.
Attól félek, hogy itt is elindult a mesterséges elavultatás. Mint androidnál pl már fölösleges a nagy hardver, de az optimalizálatlan facebook app (és az összes többi ilyen app) megteremti rá az igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest