Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, mi a "menő" médialejátszó program mostanában?
2002-2006 körül BSplayert használtam, kb 10 éve váltottam KMPlayerre. Ebből a mai napig egy régi 3.0.0 verziót használok amiben nincs reklám, meg a tulajdonosváltás k*csögségei, de ez már vagy 7 éves.
Sok funkciója van, megszoktam a GUI-t, a gyorsgombokat, de szenvedek már. Azt sem tudom hardveres dekódolást tud-e.
VLC-t próbáltam, céges gépen csak az lehetett, de úgy ahogy feltelepül nem tetszett. Lehet szét kell pluginelni, tweakelni meg skinelni és akkor jó lesz, de még nem próbáltam.
WMP classicot szerintem 10-15 éve nem láttam, lehet már jobban tetszene.Mit ajánlotok?
Természetesen a VLC és a WMPlayer classic is játszik, ha annyira jó, csak nekem nem jött le.
HDMI kábellel TV-n nézek filmet, hallgatok zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest