- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, mi a "menő" médialejátszó program mostanában?
2002-2006 körül BSplayert használtam, kb 10 éve váltottam KMPlayerre. Ebből a mai napig egy régi 3.0.0 verziót használok amiben nincs reklám, meg a tulajdonosváltás k*csögségei, de ez már vagy 7 éves.
Sok funkciója van, megszoktam a GUI-t, a gyorsgombokat, de szenvedek már. Azt sem tudom hardveres dekódolást tud-e.
VLC-t próbáltam, céges gépen csak az lehetett, de úgy ahogy feltelepül nem tetszett. Lehet szét kell pluginelni, tweakelni meg skinelni és akkor jó lesz, de még nem próbáltam.
WMP classicot szerintem 10-15 éve nem láttam, lehet már jobban tetszene.Mit ajánlotok?
Természetesen a VLC és a WMPlayer classic is játszik, ha annyira jó, csak nekem nem jött le.
HDMI kábellel TV-n nézek filmet, hallgatok zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Battlefield 6
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest